2.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Різке похолодання змусить дістати пуховики: синоптик дала прогноз на тиждень

Цього тижня, 8-14 липня, очікується значне похолодання, яке буде поступово збільшуватися з понеділка і посилиться до вихідних. Всією країною будуть зливи, грози та шквальний вітер.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

“Якщо вам було холоднувато минулого тижня, то це вам здавалося. Бо наступного тижня у більшості областей України справді буде холоднувато. Як на липень”, – повідомила синоптик.

Так, понеділок покаже +20…+25 градусів, лише на сході України, а також у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях та в Криму ще затримається літо, +25…+30 градусів.

Карта: Наталя Діденко/FacebookКарта: Наталка Діденко/Facebook

“Але надалі практично скрізь ще посвіжіє. Тому жарти про легкі пуховики не такі вже й жарти. Особливо, якщо йдеться про вечірні години, нічні та про Карпати“, – попередила Діденко.

Крім того, понеділок принесе дощі в Одеську, Миколаївську, Херсонську області, Кропивницький і його райони, а також Черкаську та Полтавську області, Дніпро і його райони, у східні області. Місцями дощі будуть супроводжуватись грозами і шквалами.

“На решті території або зовсім сухо, або з красивих рухливих хмар можливі локальні невеликі дощики”, – уточнила Діденко.

У Києві ж понеділок буде свіжим, +21…+23 градуси, хмари будуть чергуватися з сонцем, в окремих районах може бути легкий дощ.

Найближчого тижня в столиці буде прохолодно і пройдуть періодичні дощі.

“Тому ввечері зверніть увагу на верхні полиці шаф, де сумують тепліші речі, вони вам можуть знадобитися”, – порадила синоптик.

Нагадаємо, синоптики уточнили прогноз погоди на найближчий час.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>