7.1 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

Рішення суду не вплине на роботу SkyUp, – Омелян

Рішення Баришівського суду Київської області про призупинення дії ліцензії на перельоти виданої SkyUp не вплине на роботу компанії.

Про це в коментарі “Прямому” повідомив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

“Компанія SkyUp працює нормально без жодних збоїв і це рішення суду жодним чином не вплине на компанію. Пасажири можуть спокійно купувати квитки. Державіаслужба звернулась до Баришівського суду з проханням роз’яснити своє рішення, оскільки воно в одній частині суперечить іншій частині. Ми маємо і політичну оцінку цієї ситуації. Звичайно, це поганий сигнал для всіх інвесторів, що будь-який районний суд в Україні може вмить зупинити ваш бізнес. Я вважаю, що це пряма дискредитація нової влади і президент Зеленський мав би відреагувати на цю ситуацію”, – наголосив Омелян.

У компанії заявили, що Баришівський районний суд Київської області не мав права призупиняти ліцензію компанії на право здійснення господарської діяльності з перевезення пасажирів, оскільки підставою для ухвалення такого рішення став позов від людини, яка ніколи не купувала квитки в SkyUp Airlines і, відповідно, ніколи не була її клієнтом.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>