13.7 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

“Рeгіонали”-втікачі спробують зарeєструвати свого кандидата у прeзидeнти

Від “Комітету порятунку України” кандидатом у президенти спробує зареєструватися екс-депутат Олійник.

Колишній нардеп від Партії регіонів Володимир Олійник, який втік у Росію, “спробує зареєструватися” кандидатом на президентські вибори в Україні. Про це у Facebook 27 січня написав екс-прем’єр країни Микола Азаров, – пише Гордон.

“Комітет порятунку України” підтримає всіх кандидатів у президенти, які виступають проти нинішнього глави держави Петра Порошенка. За винятком, звичайно, Кошулинських усяких… (Руслана Кошулинського як кандидата у президенти підтримали націоналістичні організації України, – ред.). Головне завдання – не допустити виходу Порошенка у другий тур. Від “Комітету порятунку України” як кандидат спробує зареєструватися екс-депутат Верховної Ради Володимир Олійник, який зараз готує документи… Я не думаю, що так просто у нього вийде ці документи здати. Він мені розповідав буквально кілька днів тому про перешкоди. Але я сподіваюся, що все-таки йому вдасться це зробити”, – заявив Азаров.

https://www.facebook.com/Nikolay.Azarov/videos/399466780806823/

Президентські вибори в Україні відбудуться 31 березня.

Олійника в Україні оголошено в розшук за обвинуваченням у зловживанні владою та службовому підробленні під час проведення голосування за так звані закони 16 січня, які суттєво обмежували права громадян на мирні зібрання і стали приводом для ескалації заворушень на Майдані в січні – лютому 2014 року.

Нагадаємо, ЦВК відмовила в реєстрації лікарю з Тернополя через неточності в документах. Також повідомлялося, що Росія вже втручаєтся у вибори.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>