14.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Разумков висловився щодо подальшої долі Авакова на посаді міністра внутрішніх справ

Керівник партії “Слуга народу” Дмитро Разумков поки що не готовий відповісти на запитання, чи залишиться Арсен Аваков міністром внутрішніх справ, але відзначає хорошу роботу МВС під час президентських і парламентських виборів.

Про це він сказав в інтерв’ю УП.

“Я вам зараз і не зможу чітко відповісти, тому що висуваю не я – ні як глава партії, ні як майбутній, напевно, народний депутат. А це пропонуватиме новий керівник уряду. Але керівник уряду, глава уряду з’явиться трохи пізніше”, – заявив Разумков.

При цьому він зазначив, що МВС під час президентських і парламентських виборів “зайняло рівновіддалену позицію від усіх, і в принципі виконало ті завдання, які перед ним стояли – забезпечити прозорість виборів”.

Відповідаючи на запитання, чи комунікує він з Аваковим, Разумков підкреслив, що пересікася з ним декілька разів, але “кулуарних переговорів не вів”.

Нагадаємо, раніше глава партії “Слуга народу” Дмитро Разумков повідомив, що формування коаліції у Верховній Раді буде залежати від того, якими будуть підсумкові результати парламентських виборів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>