14.9 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Радари зафіксували тисячі перевищень швидкості по Київській області

В Київській області з початку року зафіксовано п’ять тисяч порушень на дорогах.Їх фіксували чотири радари TruCam, які повноцінно запрацювали з 15 жовтня.

Про це пише “Хмарочос”.

Повідомляється, що з п’яти тисяч постанов про порушення 687 винесесно через перевищення ліміту швидкості у 50 км/год. Нагадаємо, нещодавно в КМДА дозволили розганятися на окремих вулицях до 80 км/год, і одночасно готуються скасувати це рішення.

Зазначимо, в Київській області працюють чотири такі радари, в Києві – три: на Броварському проспекті, Саперно-Слобідській вулиці та на Столичному шосе. Швидкість фіксується виключно на аварійно-небезпечних ділянках і в місцях, де задокументована найбільша кількість ДТП. У планах було облаштувати цими системами фіксації також поліцейські автівки.

Раніше в КМДА повідомили, що наприкінці весни в Києві встановлять п’ять пристроїв фотофіксації швидкості на дорогах, а наприкінці літа – 15. Камери розташують у потенційно небезпечних місцях. Інформацію про такі місця надаватиме поліція. 50% суми штрафів надходитимуть до загального фонду Держбюджету, 30% – власникам доріг, і 20% – МВС і Нацполіції. Таку систему збиралися запровадити ще чотири роки тому.

Зазначимо, наразі штраф за перевищення швидкості в 20 км/год становить 255 гривень, а за перевищення швидкості в 50 км/год – 510 гривень.

Нагадаємо, суд у Києві скасував заборону на в’їзд в Україну роспропагандисту Ігорю Шувалову.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>