8.7 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

Рада сьогодні розгляне законопроект про легалізацію канабісу

Верховна Рада на пленарному засіданні у вівторок розгляне законопроект №1098 про тимчасові слідчі та спеціальні комісії і блок питань самоврядування.

Про це йдеться в порядку денному засідання парламенту, передає Інформатор.

Згідно йому, першими вказані законопроекти про сільськогосподарську кооперацію (№6527, №6527-1, №6527-д), а також №10004 про посилення відповідальності за безпідставну відмову в пільговому проїзд окремим категоріям осіб та №10131 про посилення відповідальності за порушення правил користування ременями безпеки.

Далі Рада розгляне блок питань самоврядування: №8369 про зміну положень місцевого самоврядування та №8051 про зміни в адміністративно-територіальних одиницях.

Також парламент розгляне блок законопроектів на включення до порядку денного сесії, зокрема №10227 про постачання електроенергії мешканцям Донецької та Луганської областей, №10228 про зміни в сфері надання комунальних послуг, №10231 про фінансування медустанов, №10318 про перенесення запуску вільного ринку електричної енергії з 1 липня на 1 жовтня і збереженні “зеленого тарифу” для побутових сонячних електростанцій (СЕС), а також законопроекти про процедуру імпічменту Президента №10340 і №10340-1 і №10356 про забезпечення виборчих прав військовослужбовців.

В порядку також зазначені законопроекти №9290 про забезпечення виконання Україною Конвенції про цивільно-правові аспекти міжнародного викрадення дітей, №10041 про реалізацію конституційного права на звернення громадянами, які визнані судом недієздатними, №8237 про сприяння розвитку благодійництва, №7372 про держреєстрацію громадських об’єднань та №10313 про легалізацію медичного канабісу.

Нагадаємо, Верховна Рада України звернеться до міжнародних організацій з засудженням Росії.

8 КОМЕНТАРІ

  1. Ну очень важные законы и что принимали до сих пор. А закон о неприкосновенности депутатов за пять лет так и не смогли принять и сейчас очередь не дойдет. А вот про импичмент президента на каждом углу кричать. Закон про снижение тарифов тоже не вписывается в порядок денний. Вот то что народ требует принять у Парубия не запланировано.

  2. Канабіс в раді легалізували ще в дев’яностих і не тільки канабіс, спитайте Допкіна молодшого, що він там робить за колонами, і що він нюхає?

  3. Як нe слромно такe птсати!Дужe важливий закон!Мова йдe про мeдичний канабіс.А чи знатe Ви скільки хворих в Украіні на рак?І у яких нeмає можливості,коштів на лікування за кордоном а то і у украінських ліeарнях?Мeд. Канабіс знeболює ті муки,які супроводжть рак.Будьтe добріші!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>