11.1 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Путін назвав Київ і Київську область “російськими”

Російський президент Володимир Путін вважає, що Київ і Київська область, а також ряд інших українських територій раніше вважали себе російськими і тому в минулому “приєдналися до Росії”.

Про це він заявив в інтерв’ю американському режисерові Оліверу Стоуну, текст якого 19 липня 2019 року було оприлюднено на офіційному сайті Кремля.

“Дивіться, адже коли ці землі, які є ядром України, приєднувалися до Росії, це всього три області були: Київ, Київська область, північні області і південні. Ніхто не вважав себе чимось іншим, окрім як російським. Тому що в основі лежало що? Релігійна приналежність. Всі були православними і називали себе росіянами”, – зазначив він.

Президент РФ повторив свою тезу про те, що “росіяни й українці – це по суті один народ, одна нація”.

Нагадаємо, раніше режисер Олівер Стоун під час інтерв’ю з Володимиром Путіним попросив російського лідера стати хрещеним батьком його 22-річної доньки.

61 КОМЕНТАРІ

  1. Шизофрения крепчает! Сколько горялюдям принес почему буйньіх не держат в дурдоме єто наша ущербная советская медицина таких как он нужно изолировать, а он до сих пор среди людей ходит. Весь мир дрожит а он продолжает убивать людей очень грустно.

  2. Розум в дальному плаванні…..я думаю що він не керується своїм розумом власноручно…..
    Росією також керує кланова мафія а він просто в ролі маріонетки.
    Це вже аналогія керівництва як в Україні так і в Росії.

  3. мы с росиянами одна нация и поэтому у нас гражданская война. По словам Путина получается так. А вообще если честно достали эти вояжи в прошлое. На данный момент есть государство Украина вот и все.

  4. Хвора людина. Історію вчила за книгами КПСС. Київ і область були територіями руськими, а теперішня Росія – Московія, люди – московіти. Це потім вони забрали назву, мову і релігію і присвоїли собі. Україна московітів породила, на Україні вони і закінчаться.

  5. Такое впечатление, что он отказался от. братишки мишки косолапого. Все больше харя похожая на ЧенгизХаима. Перенюхался под хвостом кабаевой и озверел…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>