9.9 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Приймальню Юрія Бойка у Харкові облили червоною фарбою

У Харкові поліція проводить перевірку інформації про пошкодження приймальні народного депутата України та співголови «Опозиційної платформи — за життя» Юрія Бойка.

Про це повідомляє поліція Харківської області.

«Відповідно до заяви керівника приймальні, невідомі особи облили червоною фарбою фасад, двері та вікна приміщення», — йдеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, інформація про даний факт надійшла до служби «102» 30 червня о 09:30. На місце виїхала слідчо-оперативна група Київського відділу поліції.

«Інформація внесена до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян. Перевірка триває», — повідомили в поліції.

Проте правоохоронці не уточнили, приймальну якого саме політика пошкодили.

Водночас колишній депутат Харківської міськради Андрій Лесик на своїй сторінці у Facebook написав, що невідомі знову напали на офіс «Опозиційної платформи — за життя», де розташовується громадська приймальна народного депутата, співголови партії Юрія Бойка.

«На офіс «Опозиційної платформи — за життя» в Харкові знову напали. Ми навіть не встигаємо ліквідувати наслідки від минулого погрому», — повідомив Лесик і додав фотографії офісу, облитого червоною фарбою.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=455297721923319&id=100023292848749

Нагадаємо, 27 червня невідомі розбили скло цієї ж харківської громадської приймальні депутата Бойка та закидали будівлю кульками, наповненими речовиною, схожою на зеленку.

22 КОМЕНТАРІ

  1. Все ,що пов‘язано з цим регіоналівським покидьком і зрадником України,так як і з його ‚‘дружками‘‘ по опоблоку-давно пропитане кров‘ю українських патріотів!Якщо ми не не виметемо цю погань з України,ця кров буде литися надалі!Це вони привели в краіну війну,і продовжують ‘’кришувати’’ в Україні ‘’рюсській мір’’!!!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>