19.7 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Прихильники Шарія провалили акцію на його підтримку (ФОТО)

Прихильники відомого відеоблогера Анатолія Шарія, якого ЦВК зареєструвала кандидатом у народні депутати України, провели у центрі Києва не тривалу і небагатолюдну акцію на його підтримку.  

Про це повідомляє кореспондент видання ІНФОРМАТОР.

Сьогодні на Майдані Незалежності сотні людей протестували проти реєстрації блогера Анатолія Шарія та колишнього соратника Януковича Андрія Клюєва кандидатами у депутати ВРУ. Протестуючі палили димові шашки та вимагали від ЦВК скасувати реєстрацію одіозних політиків.

Поки тривала акція проти Клюєва і Шарія, через дорогу, поблизу будівлі Головної пошти зібралися прихильники відеоблогера-емігранта.

На підтримку Шарія зібралося близько сорока молодих людей з червоними кульками. Вони скандували «Шарій, Шарій!». У відповідь з мітингу з-під Монумента Незалежності лунало «Ганьба!».

Акція прихильників Шарія тривала не довше 15-ти хвилин. Накричавшись, вони у супроводі спецпризначенців МВС рушили організовано під будівлю КМДА, звідки розійшлися.

Одного з учасників мітингу на підтримку Шарія правоохоронці затримали через підозру, що в нього у кишені знаходиться ніж.

Нагадаємо, на акції проти реєстрації Шарія і Клюєва сталися сутички, у результаті яких постраждали противники Петра Порошенка і журналіст видання «Страна.ua».

Фото – Роман Пєтушков

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>