9.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Простий та зручний спосіб боротьби з плагіатом

Поява Інтернету докорінно змінила підхід до навчання, проведення досліджень, та навіть роботи.

Зокрема, раніше написання будь-якої наукової роботи потребував ґрунтовної підготовки, опрацювання багатьох джерел, довгих годин в бібліотеці. Зараз все це замінює Google.

В цьому є як хороші сторони, так і не дуже. Завжди існує спокуса піти простішим шляхом. Замість опрацювання, вивчення теми, можна ж знайти щось схоже і просто натиснути «Сtrl+C – Ctrl+V”. Інформації в Інтернеті дуже багато, і вчитель або замовник не завжди можуть визначити, робота скопійована, чи написана самостійно. Або можуть?

Cервіс перевірки на плагіат дозволяє точно визначити рівень унікальності тексту. Plag.com.ua це унікальний проект в україномовному сегменті всесвітньої мережі.

Найбільш повна та ґрунтовна перевірка текстів на плагіат

Сервіс дозволяє не лише виявити точні збіги словесних конструкцій, але й оцінити кількість перефраз в тексті. Крім того, в звітах є інформація про всі не унікальні елементи, що містяться в документі. Завантажений текст порівнюється із змістом 14 трильйонів джерел, серед яких не лише веб-сайти, але й статті, книги та періодичні видання. Сервіс допомагає оцінити правильність вживання цитат. Всі види збігів мають власне кольорове маркування, завдяки чому легко провести аналіз унікальності документу.

Простота форматування

Після того, як текст буде оцінено, користувач отримає можливість вносити правки онлайн у вікні перевірки. При чому, історія змін зберігається. Таким чином легко довести свій текст до потрібних параметрів унікальності.

Зручність

Сервіс дозволяє перевіряти документи, що містять до 1000 сторінок. Причому, аналіз проводиться для текстів, написаних різними мовами. Сама перевірка повністю безкоштовна. Оплата стягується за надання додаткових послуг. Однак є можливість скористатись ними безоплатно, за поширення інформації про сайт.

Отже, унікальність це важливий параметр будь-якої письмової роботи: наукового реферату, рекламного тексту чи дослідницької статті. Спробуйте сервіс plag.com.ua і він стане вашим надійним помічником.  До речі, унікальність цього тексту теж перевірена саме там.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>