12 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Продаж землі – така ж капітуляція, як і припинення вогню у відповідь, – Ляшко

Замість референдуму про членство України в НАТО, Олег Ляшко пропонує Володимиру Зеленському провести референдум щодо продажу землі. Лідер Радикальної партії закликав новообраного президента не переписувати Основний закон, а виконувати його.

Про це інформує прес-служба РПЛ.

«У Конституції України визначено курс України на членство в НАТО та ЄС. Завдання президента, як гаранта Конституції, виконувати її, а не ревізувати. Тим більше, що сьогодні в НАТО Україну не беруть, тому що немає необхідного рівня розвитку і підготовки. Тому замість ревізування Конституції я рекомендую Зеленському виконувати нормативи, які дозволять Україні якнайшвидше стати членом НАТО і захистити свою безпеку та життя своїх військовослужбовців», – підкреслив Ляшко.

Політик наголошує, долю української землі має вирішувати виключно народ України, а не чиновники чи президент.

«Команда Зеленського хоче продати землю іноземцям. Вони підготували необхідний законопроект про ринок земель і це буде один із перших законів, який планує розглянути парламент нового скликання. Відповідно до статті №13 Конституції України, українська земля належить українському народу. І ні Зеленський, ні будь-хто інший не має права вирішувати долю української землі без українського народу. Тому ми вимагаємо винести питання про продаж землі на референдум і нехай українці скажуть – українську землю треба продавати іноземцям чи українська земля має годувати українську націю», – зауважив лідер РПЛ.

Олег Ляшко переконаний, запровадження ринку землі за нинішнього законодавства – це позбавлення українців майбутнього.

«Продаж української землі іноземцям – це продаж України, це така ж капітуляція перед викликами нинішньої цивілізації, як і пропозиції у Мінську підняти руки і здатися, коли тебе обстрілюють. Тому я абсолютно впевнений, що більшість українців на референдумі виступить проти продажу землі і тоді влада не зможе протягнути ніякий законопроект про ринок землі на догоду іноземцям і транснаціональним корпораціям», – підсумував Ляшко.

Нагадаємо, Ляшко різко відреагував на пропозицію другого президента України Леоніда Кучми у Мінську припинити стріляти у відповідь на обстріли російських військ.

Також лідер РПЛ заявив, що його партія йде на вибори, щоб не дати продати українську землю.

37 КОМЕНТАРІ

  1. Так нашим солдатам давно наказують не стріляти я знаю це від людей , які були саме на лінії зіткнення.Що це провокація? Чи знову хочуть весь народ України пошиьи в дурні.

  2. Кроме ляшка у нас есть ещё депутаты? Одно чмо мелькает каждый день , наверное самый умный среди 450 дармоедов

  3. Они себе землю заграбастали. Пусть в аренду дают иностранцам хотя бы у людей работа будет. Сами ничего не делают, только рейдерские захваты и разговор вечный. Чешут по ушам.

  4. Ляшко ты патриот Украины вышиванку носишь ,красиво говоришь а покажи всей Украине не как коровок по лбу чесать а как воевать надо ,как патриот собери батальон из вр рады и в путь марш словянки я тебе обеспечу

  5. То суки не мають ще методу як відібрати задурно землю чому ви не приймаєте нормальний закон про ринок землі а тільки печешся гадино про ахметовський ярмо ринокенергет люди це доказує одно що ту шваль треба гнати поголовно з ВР з кабінетів бо добра не буде задумайтесь

  6. Они сами не знали,как сделать так,что бы народ согласился сам продать землю,а они при этом остались как всегда не причем. А теперь спирают на Зеленского. Уроды хреновы.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>