15.9 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Прем’єр Британії заявила, що не відкладатиме Brexit

Прем’єр-міністр Великої Британії відкинула пропозицію ЄС про продовження статті 50 після визначеного дедлайну 29 березня.

Про це вона заявила сьогодні під час виступу на фабриці у місті Сток, – передає Європейська правда.

Мей пояснила, що ЄС відкинув її прохання про часовий ліміт щодо дії механізму щодо кордону з Північною Ірландією в рамках угоди про вихід і сьогодні вона відкинула їхню пропозицію про продовження статті 50.

“Я не думаю, що ми повинні розширювати статтю 50, і я не думаю, що ми маємо проводити новий референдум”, – сказала вона.

Відповідаючи на запитання, чи вважає вона, що завтрашнє голосування за угоду в парламенті Британії буде успішним, Мей сказала, що вона працює над тим, щоб це відбудеться, але не сказала, наскільки ймовірно, що це насправді станеться.

Вона попередила про “параліч у парламенті”, якщо угода буде відхилена, і сказала, що довіра до політики зазнає “катастрофічної шкоди”, якщо Британія не залишить ЄС.

“Хоча сценарій без угоди залишається серйозним ризиком, спостерігаючи за подіями протягом останніх семи днів, тепер я вважаю, що більш вірогідним є параліч у парламенті і ризик того, що Brexit не буде”, – додала вона.

Раніше британські ЗМІ повідомили, що ЄС готується відкласти Brexit, принаймні до липня, дійшовши висновку, що прем’єр-міністр Великої Британії Тереза ​​Мей не отримає підтримки своєї угоди про вихід у парламенті.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>