9.6 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Представник Зеленського назвав журналістів та блогерів “цирком уродів”

Один з представників команди кандидата в президенти Володимира Зеленського, назвав журналістів та блогерів, які приїхали на брифінг Володимира Зеленського, “цирком уродів”.

Про це повідомила кореспондент “Прямого” Маргарита Стецюк.

“На вулиці Новоселицькій 7, тут о 15.30 мав розпочатись брифінг або пана Зеленського, або представників його штабу. З’явився анонс для телеканалів. І, власне, чимало телеканалів о 15.00 з’явились тут, які хотіли потрапити на цю зустріч з паном Зеленським і почути хоч якісь відповіді”, – зазначила журналіст.

За її словами, можна спрогнозувати, що, можливо, ця прес-конференція мала б торкатись питань дебатів.

“Знаємо, що незважаючи на абсолютно всі умови, президент України Петро Порошенко, зазначив, що “ну стадіон, так стадіон” і, що він лише хоче діалогу з паном Зеленським. Ми сьогодні могли бачити певну риторику у ЗМІ, що є певна вірогідність того, що пан Зеленський вже дав задню”, – розповіла кореспондент.

Вона пояснила, чому журналісти не змогли потрапити на прес-конференцію Зеленського.

“Сьогодні ми не змогли потрапити на цю прес-конференцію. Чому? Тому що вона була навіть не відмінена, а була начебто фейкова інформація про те, що вона взагалі мала бути. До представників ЗМІ та блогерів, сьогодні вийшли представники команди “ЗЕ”. Був там Олександр Корнієнко, один з головних членів команди, який і зазначив, що вся ця інформація про брифінг, начебто, була фейком. Але ми бачили, як більшість, так би мовити, працівників команди “ЗЕ” сюди з’їжджались”, – додала Маргарита Стецюк.

Також кореспондент розповіла, що коли журналісти та блогери почали скандувати, що хочуть почути бодай якісь відповіді в пана Зеленського, Михайло Федоров, один з членів команди “ЗЕ”, всіх тих, хто хотів отримати, хоч якісь відповіді назвав “цирком уродів”.

Як повідомлялося, режисер серіалу “Слуга народу” живе в Москві та підтримує КПРФ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>