12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Правлінню “Укртрансгазу” виписали премії – від 50% до 150% річного окладу

Єдиний акціонер “Укртрансгазу” – НАК “Нафтогаз України” – вирішив виплатити премії чотирьом членам правління товариства за підсумками роботи у 2018 році.

Відповідне рішення № 258 оприлюднене на сайті товариства.

Згідно з документом, за досягнення цілей та ключових показників премію в 150% розрахункового річного доходу за 2018 рік (відповідно до контракту – ред.) отримає член правління, віце-президент з питань закупівель Андрій Хоменко.

Як повідомляє Економічна Правда, Хоменко був керівником “Укртрансгазу” з 3 травня 2018 року по 19 березня 2019 року. З 21 березня він очолив новостворений Дивізіон технічного забезпечення “Нафтогазу” та був запропонований до оновленого складу правління НАК.

З 19 березня крісло керівника “Укртрансгазу” отримав інший член правління – Сергій Олексієнко, який також буде премійований за роботу у 2018 році. Розмір винагороди – 141% річного окладу.

Член правління Кан Хюнчан отримає премію у розмірі 50% річного посадового окладу відповідно до умов укладеного з ним контракту.

Премію у розмірі 150% річного окладу виписали і члену правління Тетяні Федоровій.
При цьому інформації щодо преміювання Павела Станчака, який був обраний членом правління у листопаді 2017 року та приступив до виконання обов’язків у лютому минулого року, у документі нема.

“Укртрансгаз”, 100% якого належить НАК “Нафтогаз України”, експлуатує систему магістральних газопроводів і 12 підземних сховищ газу країни загальною ємністю 31 млрд куб м.

Нагадаємо, уряд продовжив контракт з Коболєвим до 23 березня 2020 року. Його зарплата за новим контрактом складатиме півмільйона на день.

7 КОМЕНТАРІ

  1. Премии за газовый геноцид украинцев? Где совесть у нелюдей? Сколько платят инвалидам войны , тем кто сегодня жизнью рискует, чтобы вы жировали?

  2. президент та кабмін зроблять здивовані обличча.Скажу ть що не знають. Вибори важливіші. Чи це вперше такі премії отримають ?.Вже не дивують нічим. Болото і є багнюка для них.

  3. За що,за те,що мивоюєм з бідністю? То коли її поборють ту бідність, якщо уже зараз пенсіонерам не має за,що пенсії плотити,лікаряних не можу получити уже пів року,після операції, аякі можуть бути премії,під час війни.,а про пенсії ,капець, дивіться телебаченгя 112 канал,зараз

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>