10.4 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Постраждалі в аварії не задоволені вироком Зайцевій і Дронову

Постраждалі під час харківської аварії вимагатимуть притягнути до відповідальності експертів та слідчого у цій справі.

Про це пише gazeta.ua

Вони хочуть отримати правову оцінку тяганини з результатами експертизи на опіати в аналізах Олени Зайцевої, розповіла їх адвокат Лариса Матвеєва.

“Чи задоволені ми вироком? Якщо говорити про термін, то, так, бо це максимальне покарання, передбачене санкцією статті. У частині доказів провини Геннадія Дронова, думаю, найближчим часом почуємо позицію його захисників, які подадуть апеляцію. Далі будемо домагатися притягнення до відповідальності експертів, в першу чергу Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи. Так само не забудемо своєю увагою і дії слідчих, Волкова в першу чергу. Що втручається в роботу наркологів, “забуває” передавати документи на експертизу і не здатним знайти півроку нарколога Олену Федірко при наявності можливості їй просто зателефонувати. Всьому цьому повинна бути дана правова оцінка”, – розповіла Матвеєва.

Обидва обвинувачених у масштабній аварії Олена Зайцева та Геннадій Дронов отримали по 10 років за ґратами із позбавленням права 3 роки кермувати транспортними засобами.

Як повідомлялося, Зайцевій стало погано під час оголошення вироку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>