11.5 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Постійно напоготові: опубліковано потужне відео з бійцями ЗСУ в Азовському морі

Перед виходом на службу в Азовське море бійців загону Маріупольської морської охорони перевіряють на готовність в умовах, максимально наближеним до реальних.

Про це повідомляє прес-центр Операції Об’єднаних сил.

“Екіпажі корабельно-катерного складу Маріупольського загону морської охорони зі складу Об’єднаних Сил перебувають у постійній готовності до виконання завдань за призначенням. Щоденна підготовка екіпажів кораблів та катерів Морської охорони – є запорукою якісного виконання поставлених завдань у справі охорони державного кордону, контролю за дотриманням прикордонного режиму, запобіганню правопорушень на державному кордоні, забезпеченню його недоторканості”, – йдеться в повідомленні.

Також відзначаються основні моменти підготовки бійців загону.

“Перед виходом на службу перевірка готовності екіпажів максимально наближена до реальних умов: прокладання маршруту, контроль штатного озброєння, тренування сигнальної вахти, зосередження оглядової групи на знанні нормативно-правової бази та тактиці дій імовірних порушників, обстеження підводної частини корпусу корабля. Все те, що буде застосовано у службі в завданому районі”, – відзначили в прес-центрі.

https://www.facebook.com/pressjfo.news/videos/449048369174284/?v=449048369174284

Нагадаємо, бойовики отримали “відповідь” від ВСУ на Донбасі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>