12 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Пошкоджено дороги і підтоплено будинки: Івано-Франківщина потерпає від наслідків сильної негоди (ФОТО)

Мешканці Івано-Франківщини продовжують потерпати від негоди.

Як інформує «Правда», після сильних опадів у критичному стані перебуває Яремче. Там пошкоджено дороги, підтоплено господарства, існує загроза зсуву ґрунту на будинки.

Через сильну зливу піднявся рівень води в потоці Боярський у місті Яремче, знищено 2,2 км дороги. Також підмулено підвісний міст вул. Свободи – уч. Скала, автомобільний міст вул. Стефаниката Прикарпатська.

Пошкоджено і берегоукріплення вул. Кам’янка та підтоплено присадибні ділянки. Є навіть загроза зсуву на житлові будинки.

Як повідомляє kurs.if.ua, у Калуші злива підтопила мікрорайон, потік вилився на вулиці. При цьому підтопило приватні господарства на вул. Височана, Бандери та Чорновола.

Віталік Сенько зазначив: «Стихійне лихо на Прикарпатті. В селі Микуличин після проливної короткочасної грози підтопило приватні будинки та кілька доріг, десятки дворів зазнали колосальних збитків…».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2282233678683775&id=100006914959140

Раніше повідомлялося, що у минулому році в місті Яремче Івано-Франківської області теж проходив рясний дощ, який супроводжувався грозами й градом, внаслідок чого вулиці міста виявилися затопленими.

4 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>