9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Пошкоджене скло на новому мосту відновлять за добу, – Кличко

Захисну скло-плівку, пошкоджену на двох елементах скляної підлоги нового пішохідного мосту над Володимирським узвозом у Києві, відновлять уже в понеділок.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко киянам на мосту, оглянувши місце вандалізму, повідомляє прес-служба київської влади.

 

“Друзі! Ми зараз з фахівцями оглянули пошкоджені елементи скляної підлоги. З того, що з‘ясували попередньо: вандали пошкодили захисну скло-плівку на двох фрагментах скляної підлоги”, – зазначив він.

https://www.facebook.com/Vitaliy.Klychko/videos/458541794911214/?t=0

Кличко звернувся до людей, яких було дуже багато на мосту, з тим, аби кияни повідомляли про відомі їм акти вандалізму в місті.

“Давайте боротися з цим разом. Адже всі гарні об‘єкти ми створюємо для мешканців Києва, для краси і комфорту нашого міста”, – сказав мер.

 

Багатошарове гартоване скло під захисною скло-плівкою не ушкоджене.

Мер також зазначив, що окрім камер спостереження, що встановлені на мосту, додаткові засоби відеоспостереження встановлять і знизу, під мостом.

“Через масовий потік людей, прослідкувати за кожним неможливо. Якщо хтось зможе зафіксувати дії вандалів, які руйнують те, що ми створюємо для киян, думаю, ми можемо говорити і про певні премії для небайдужих мешканців міста. Бо ми повинні спільно берегти нашу столицю”, – сказав Кличко.

Нагадаємо, що мер Києва особисто проінспектував тріснувший скляний міст в столиці.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>