14.8 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Порошенко “злив” Олешка

Відомий “порохобот” Мирослав Олешко поскаржився на внутрішню політику у партії Петра Порошенка. Він розчарувався у праймеріз оновленої партії “Європейська солідарність”, яку очолив екс-президент.

Відповідний пост з’явився на сторінці Олешка в Facebook. У дописі він поскаржився на те, що його не допустили до праймеріз у партії через “незручність”. Олешко звинуватив керівництво політсили у неповазі до роботи партійців.

https://www.facebook.com/oleshkomiroslav/posts/2501763076515143

 

Мирослав Олешко має репутацію дуже активного і не дуже адекватного прихильника колишнього президента України Петра Порошенка.

Такий демарш “порохобота” викликав чималий ажіотаж під постом Олешка. Читачі залишили понад 70 коментарів.

Це лише мала частка того, як на пост Олешка відреагували у мережі. Повністю з коментарями можна ознайомитися за посиланням вище.

Зокрема, над ним жартують навіть журналісти.

3 червня блогер, який сам себе називає “порохоботом”, поскаржився, що його не включили до участі в праймеріз, незважаючи на те, що його кандидатуру висували підписники. Також Олешко похвалився, що його блог став “найпопулярнішим за переглядами серед усіх проукраїнських блогерів під час передвиборної кампанії – 3 млн глядачів”.

31 травня на з’їзді партії “ЄС” стало відомо, що кістяк партії ЄС Порошенко складуть Ірина Геращенко, Марія Іонова, Юрій Бірюков, Сергій Таран, Віталій Гайдукевич, Олег Синютка. Петро Порошенко як глава партії і Максим Саврасов як керівник секретаріату партії входять до президії за посадою.

Нагадаємо, прибічники Порошенка Олешко і Реведжук створили “Рух 25%”.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>