13.2 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Порошенко закликав Зеленського продовжити дебати на “Суспільному”

Президент і кандидат на цю посаду Петро Порошенко закликав свого опонента Володимира Зеленського приїхати на офіційні дебати на телеканалі “Суспільне”.

Про це Порошенко сказав час свого заключного слова під час дебатів на стадіоні “Олімпійський”.

“Сьогодні ми нарешті дали можливість людям почути невеличку толику нашої дискусії. І це надзвичайно важливо, що дискусія почалась. Я пропоную, щоб вона була продовжена зараз на Суспільному мовленні”, – зазначив президент.

Зеленський на заклик не відповів.

Порошенко вважає, що на “Олімпійському” Зеленський не розповів “нічого ні щодо стратегії, ні щодо напрямків і кроків”.

Як повідомили у МВС, на “Олімпійський” прийшли понад 20 тисяч осіб.

76 КОМЕНТАРІ

  1. Петя не відповів ні на одне питання чітко. Але і сам піймався на неправильній відповіді, як він став олігархом займаючись політикою.
    Пєтя запи….. вся

  2. Вася Пчелкин Владимир вёл себя умно и толерантно, а вот тебе не мешало бы памперс поменять. Обкакался наверное услышав речь достойного человека. Который сам себе сделал достойное имя, своим трудом и умом. Вася Пчелкин.

  3. Порох облажался по полной.Ни на один вопрос ответа не дал,только ложь и лозунги.Сам понял-он в жопе(поэтому после дебатов побежал прыгать на другую сцену).

  4. Зеленский открыто сказал что будет бороться с коррупцией,снимет неприкосновенность и подождёт конец войне.Сто вы не расслышали Пётр Алексеевич?

  5. Боже, как он ненавидит народ да он нас считает за недоумков, иначе-бы он так цынично и нагло врал, петя остановись, ты не нас убиваеш ты убиваеш себя, ты даже достойно уйти не можеш при этом попросив у людей прощения, какой ты жалкий!!!!!!

  6. Що ще не ясно ,досить лити лайно на людину яка нічого не вкрала ,і хоче жити в свободній незалежній державі ,і для народу хоче свободного повітря

  7. Я за молодого призедента ,він поміняє всю систему ,на це потрібний час ,в нього получится ,Зеленський і тільки він

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>