13.2 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Порошенко використовує гасла передвиборчої кампанії Путіна

Чинний президент України Петро Порошенко в своїй передвиборчій агітації використовує меседжі, які раніше озвучував президент РФ Владімір Путін.

На це звернув увагу на своїй сторінці у Facebook киянин Олександр Головань, розмістивши дві фотографії білбордів. На одному з них гасло Путіна з президентських виборів 2018 року, коли незмінний президент йшов №4 у списку кандидатів, яке звучить так (мовою оригіналу, – ред.): “Реальніе дела, а не пустіе обещания”.На другому білборді – гасло Блока Петра Порошенка “Солідарність” з нинішньої передвиборчої кампанії в Україні, яке виглядає так само: “Реальні справи, а не брехливі обіцянки”.

Хоча гасла ідентичні, реклама виконана в іншій кольоровій гамі.

“Меседжі президентської кампанії нинішнього гаранта взяті з Росії. Кольорова гама вже зайнята іншими політ силами, тому вирішили видозмінити колір соціалістів. Я вірно розумію?”, – написав Головань.

Автор колажу натякає на те, що синьо-білі кольори використовує “Опозиційний блок”.

Нагадаємо, Порошенко перед виборами намагається монополізувати інформаційний простір Луганщини.

Чинний президент України Петро Порошенко, очолюючи антирейтинг кандидатів в президенти, йде на різні хитрощі для того, щоб перемогти на майбутніх виборах.

Наприклад, використовує технології підкупу і залякування виборців.

Нагадаємо, близький до Порошенка центр “Соціс” через ЖЕКи дізнається політичні уподобання киян.

Учасників «соціологічного проекту» Порошенка, яким платять по 1000 гривень за анкетуванням виборців, змушують підписувати “анкету однодумців” і “оособисте зобов’язання”. B бланках людей просять залишати свої персональні дані. Багатьма заповнені анкети сприймаються як зобов’язання голосувати за Порошенка в обмін на отриману тисячу.

Варто відзначити, що це не перший випадок “нечесної гри” з боку президентської політсили. Наприклад, Порошенко незаконно використовує соцальні бази пільговиків для передвиборної агітації.

В тому числі, для агітації залучені директора ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, – ред.). Також в хід пішли працівники бюджетної сфери.

Наприклад, вчителів Хмельницького примушують агітувати за Порошенко. Така ж ситуація склалася в Рівненській області.

Українці стверджують, що аналогічні методи агітатори від Порошенка впроваджують в Донецькій області, а в Миколаєві агітувати за “гаранта” примушують працівників культури.

Політсила президента також активно випускає агітаційні матеріали всупереч закону, без даних про замовника, друкарні і тиражі.

Нещодавно народний депутат Віталій Купрій розповів про початок підготовки масової фальсифікації на виборах з боку Петра Порошенка. Зараз агітатори шукають по всій Україні людей, які готові продати свій голос за Порошенка за 1000 грн. При цьому самі агітатори отримають по 250 грн.

Порошенко скуповує голоси студентів за 50 гривень за допомогою СМС-розсилки.

А в тому ж Сєверодонецьку, який є адміністративним центром Луганської області почалася активна скупка голосів за чинного Президента Петра Порошенка. В даному випадку ціна голосу того менше – всього 20 гривень.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>