9.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Порошенко в робочий час почав агітацію в Чернігові. До нього прийшов “Нацкорпус”

Президент, кандидат у президенти Петро Порошенко в робочий час, близько 14.20, почав агітаційний мітинг у Чернігові. Трансляція мітингу була на каналі президента у Facebook.

Про це пише gazeta.ua

Порошенко йшов до сцени біля Катерининської церкви.

Мітингарям він тиснув руки і гукав “Дякую”, “Команді Порошенка вітання”. Люди тримали плакати “Кандидатів багато – президент один”, “Дякуємо за безвіз” та білі кульки.

В цей час на мітинг прийшли активісти організації “Національний корпус”. Вони кричали Порошенкові “Ганьба”, “Свинарчуків – за ґрати”, “Мародерів – за ґрати”, “Де відрубані руки?”.

Активістів та учасників мітингу розділяли шеренги поліції. Також до входу на мітинг стояли рамки-металошукачі.

Представники Нацкорпусу назвали Порошенка “сц*куном” і заявили, що на мітинг зігнали бюджетників.

Як повідомлялося, сьогодні в Черкасах відбувся суд стосовно обрання запобіжного заходу для представників Національного Корпусу, ветеранів АТО Дмитра Кухарчука і Антона Братка, яких затримали після акції протесту в Черкасах 9 березня.

54 КОМЕНТАРІ

  1. Ольга Врубель , а що на Ваш погляд не смішно коли про ” Армію .Мову. Віру” розпинається людина, яка призначає на посади своїх друзів мародерів свинарчуків ?

  2. Лідія Папка как вы можете ребят которые вам в внуки годятся называть мерзотой не судите людей по себе. А парни правильно делают, пускай порох отвечает с кем деньги армейские воровал.

  3. Я би не хотіла щоб у мене такі внуки були. Чому ці “діти” не йдуть працювати, чесно заробяти гроші? Чому не йдуть захищати від справжнього ворога Батьківщину? А ганяються, як бандити за президентом? Напевно не маленькі гроші за це їм платять.Це ви називаєте патріотизмом?Дуже сумно…

  4. Ольга Здовбіцька а у нас не держава, а гибридная банановая республика/в наших широтах они не растут/ Или у вас как у секретарки з/п 70 тыс.грн И вас все устраивает.До Державы в полном понимании этого значения ,нам пока как до Луны.

  5. Якось дуже “вчасно” зявилось саме зараз інтервʼю “Громадському” очільника Міжнародного комітету захисту журналістів (CPJ) Джоела Саймона та ще й з посиланням на таку “найсвіжішу” інформацію, як зустріч з Порошенко у 2017 році. Може тому, що саме зараз, після акцій Національного корпусу проти корупції у оборонній сфері, є потреба звинуватити колишніх “Азовців”, що зустрічалися з Шереметом напередодні пізно у вечері, у вбивстві Павла? Бо вони вже отримали звинувачення у “руці Кремля”. Тож чекаємо наступного “логічного” кроку з боку влади.

  6. В отношении нашего шоколадно-однотурово-мальдивского, а теперь уже и заднепроходного и, неужто ещё и, шапкокрада Капитана Открывашки – Педро Руки-ножницы, новоявленного короля-солнца Людовика XIV с его известным “Государство – это я!”, который всё больше напоминает этакого царя Мидаса наоборот – всё к чему он не прикасается превращается в дерьмо, ни одно, даже самое абсурдное предположение не может оказаться не реальным.

    Когда-то уже писал, но мне кажется, что не грех и повториться: как-то большой умница, к сожалению ныне покойный, ученный-философ и публицист профессор Алексей Шевченко, RIP, дал весьма точную характеристику, тогда ещё не известного под nickname как некто Mr Petro Incognito Ukraine – патологический лжец.

    И действительно, слушая эту, согласно медведевым-уколовым, украинскую реинкарнацию Черчилля, прости их сэр Уинстон, не ведают, что творят, на ум почему-то приходят два известных выражения: “врёт как дышит” и “хоть ссы в глаза – всё божья роса”.

    P.S. “Можно всё время дурачить некоторых, можно некоторое время дурачить всех, но нельзя всё время дурачить всех”, – 16-й президент США Авраам Линкольн (You may deceive all the people part of the time, and part of the people all the time, but not all the people all the time, – Abraham Lincoln, the 16th President of the United States).

    P.P.S. “Некрасиво подозревать, когда вполне уверен”, – Станислав Ежи Лец.

    Больше – по ссылкам: https://www.facebook.com/100017678566688/posts/367531930512756?sfns=mo, https://www.facebook.com/100017678566688/posts/359160671349882?sfns=mo, https://www.facebook.com/sergii.rabchynskyi/posts/219757698623514.

  7. Блін кацапня, у мене пенсія. 2- тисячі гривень, а ви тварі проплачені знову появилися троляки, ми у своїй краіні самі розберемося, без вас, ви провокатори,

  8. Тікає від людей боїться правди в очі ні в якій країні світу президент не тікає від народу ганьба а вони рейтинг пишуть 17 процентів

  9. Valentuna Mosiychuk якби він був таким президентом, як ви його собі намалювали, то і агітація йому не була б потрібна, а так ганяють його як сирливого кота з міста до міста

  10. Для таких лидий папок надо вообще резервацию создать обгородить высоким забором к ним петю свинпрчуков яценюка гройсмана и всю эту мразоту к ним туда и пускай для себя кого хотят выбирают если им нравится життя по новому только за забор не выпускать чтоб чтоб сполна жизнью наслаждались и не видели как Украина без них стала жить

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>