10.4 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Порошенко прокоментував повернення Крючкова

Президент України Петро Порошенко вважає, що екстрадиція підозрюваного у розкраданнях грошей обленерго екс-нардепа Дмитра Крючкова є передвиборчою технологією штабу його опонента Володимира Зеленського.

Про це він сказав в ефірі програми “Свобода слова” на телеканалі ICTV.

“Три роки пан Крючков ховався по всьому світу, починаючи від Криму і РФ, і закінчуючи Німеччиною, де він був затриманий. За декілька тижнів до виборів він іде і здається німецькій владі. За два тижні до виборів він пише заяву, що готовий добровільно повернутися в Україну і дати свідчення, і дає інтерв’ю журналістам… Нічого спільного з боротьбою з корупцією ці процеси не мають… Це передвиборчі технології штабу мого опонента”, – заявив глава української держави.

Порошенко спрогнозував, що “завтра пана Крючкова поведуть до суду, післязавтра він опиниться на волі, а в четвер він буде на каналі “1+1″ на території пана Зеленського для того, щоб зіграти свою роль у виборчому процесі”.

Нагадаємо, Порошенко заявив, що представник Зеленського Данилюк допустив конфлікт інтересів у ситуації з “ПриватБанком”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>