11.5 C
Kyiv
Вівторок, 16 Квітня, 2024

Порошенко прокоментував ідею Зеленського скасувати військовий парад до Дня Незалежності

П’ятий президент України Петро Порошенко прокоментував ідею чинного президента Володимира Зеленського скасувати військовий парад до Дня Незалежності. 

“Президент Зеленський як Верховний Головнокомандувач ЗСУ має повне право приймати рішення проводити військовий парад на День Незалежності, чи ні”, – написав Порошенко на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що рішення про проведення військового параду відображає пріоритети глави держави та наголосив, що за його керівництва розвиток ЗСУ був пріорітетним напрямком.

“Це залежить від пріоритетів пана Зеленського. Моїм пріоритетом була розбудова армії!”, – додав Порошенко.

https://www.facebook.com/petroporoshenko/posts/1678699318931120

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський прийняв рішення про скасування військового параду на День Незалежності, а гроші, що зазвичай йдуть на його організацію, він запропонував передати на премії військовослужбовцям.

25 КОМЕНТАРІ

  1. Пид….рас порох у которого в приоритете было разворовывать государственные деньги списывая их на парады и армию. Когда уже его посадят???

  2. Так ось чому кондитер бавився у парад, коли хлопців розстрілювали під Іловайськом! Це в його падлючому розумінні – державотворення?

  3. Военные которые предлагают провести парад балотируются в РАДУ от порошенка, этот поц мутит против Зеленского. Ищет любые способы что бы СТОЛКНУТЬ ЛБАМИ ЛЮДЕЙ!!

  4. Коли на параді показували нашу нову техніку, а в цей час нашім хлопцям нічим було воювати
    Я дуже добре пам’ятаю як мами і дружини благали про допомогу, але петьки було начхати ,він знав про Іловайск ,він боявся наших патріотів,тому і знищував їх
    І ВОНО ще дозволяє собі відкривати рота
    Як би ми знали, що нас чекає, то летів би цей петя разом з друзями зі сцени, але у нього дуже добре підвішений язик

  5. Ідея начебто й непогана на перший погляд. Але,щоб не вийшло “хотіли як краще,а вийшло,як завжди”. Якщо розділити всю суму,то не так там й багато виходить на премії. Схоже більше на підкуп прихильників з боку військових…?

  6. ЯКИЙ ПАРАД В УКРАИНИ ИДЕ ВИЙНА ХЛОПЦИ ВОЮЮТЬ И НЕЗНАЮТЬ ЧИ ЖИВИ ПОВЕРНУТЬСЯ ДОДОМУ ОТ И ВИДАТЬ ПРЕМИЮ А ПАРАД И ПИСЛЯ ВИЙНИ А ТО КОБОЛЕВУ И СОБИ ТИЛЬКИ ПРЕМИИ ДА ЛЕТАТИ КАВУ ПИТИ ОТ НАШИ ВСИ ГРОШИ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>