9.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Порошенко покликав Зеленського на дебати

Кандидат у президенти і чинний глава держави Петро Порошенко заявив, що перед другим туром виборів обов’язково мають відбутися передвиборчі дебати кандидатів.

Про це він заявив журналістам, – передає “Інтерфакс-Україна“.

“Вибори – в другому турі. Ключовим елементом мають бути передвиборчі дебати”, – наголосив він.

Як ми писали раніше, ЦВК оприлюднила перші дані про явку станом на 20:00. Згідно з даними за підсумком інформації від 10 зі 199 територіальних виборчих округів, явка склала 66,8%.

У той же час українці заспівали гімн України біля виборчої дільниці в Нью-Йорку.

Згодом з’явилася інформація про те, що Зеленський заявив, що не буде об’єднуватися з Тимошенко у другому турі.

176 КОМЕНТАРІ

  1. Люди чи ви зійшли з розуму. Ви розпинаєте Україну. Схаменіться, не лізьте знову в ярмо. Буде Україна, будете і ви . А не буде , окупант не подивитися на вас. Ви для нього вже ворог бо ви живете тут в Україні.

  2. А ЗАЧЕМ УЖЕ? ВО ВТОРОМ ТУРЕ, ЗЕЛЕНСКИЙ – ТИМОШЕНКО, ??? ВОТ И ПУСТЬ МЕЖДУ СОБОЙ ДЕБАТИРУЮТ! А ТЫ ПЕТЯ УЖЕ ИСТОРИЯ И ПРИ ТОМ УЖАСНАЯ! ???

  3. Та ука-кается клоун! Будет выкручиваться, как вошь на гребешке, лишь бы не пойти!
    Порошенко будет президентом; 37 соперников обошел, и этого недолугу укатает!

  4. Владимир ни в коем случае не идите,ничего кроме провокаций вы там не увидеть и не услышите,порох проиграл,так на последок попытается вас обгадить,ему терять уже нечего

  5. Инна Бурисовская пока не знаю, порох позвал зеленского на дебаты перед вторым туром,м сказал,что от этого зависит результат выборов в общем

  6. Як класно
    Раз і кацапи пішли з Донбасу, і Крим віддали.
    Ще буде кров і пісок
    Гівно і цукор.
    Головне щоб не марно!

  7. Володя! Не ходи и не подумай! Там, кроме – ” Дурак! Сам дурак! ” , ничего не получится и все дебаты сведутся к тому, что бы афферистом международного класса, тебя выставить профаном!

  8. Щось мені підказує що потрох сам не піде!
    А за Зе на майдан ніхто не вийде ( хто за ного голосував, не мае активної громадянської позиції)
    Скорійше будут коменти писать (як вони обурені) .

  9. Дебаты…Трандеть Вы умеете и скакать с одного канала на другой.Много ума не надо.А что-то хорошее сделать для простых людей …Никак не нажретесь.

  10. А ти ходив на дебати? Ти землі під ногами нечуяв. Від людей тікав, за носи хватав,шапки здерав. Спецназівцями від людей обгородювався. А як опустили тебе на грішну землю,то ти тепер про дебати згадав. Про що будеш дебатувати? Як країну і людей до такого стану довів,що зненавиділи тебе як собаку?

  11. А про що Зеленському з тобою,чорте кучерявий,дебатувати???
    Ніхто не хоче ні чути,ні бачити тебе,а Зеленський тим паче!!!
    Згинь вже!!!!!!!!

  12. 5 лет он дебатирует со своим народом, что нового скажет: армия, мова и вира? Так это уже все слышали, только народ этот лозунг не объединил. В объединенном народе сила.

  13. Бедный бедный йорик.пусть станет на колени перед народом, отдаст свой бизнес государству на ворованные деньги отстроит восток, а потом берет котомку и вперед грехи замаливать

  14. Я уже хочу на это посмотреть…. Любители Зе будут в ужасе от интеллектуальных способностей ихнего претендента… Поржем всей страной когда Вованчик будем мычать на две фазы….

  15. Чтобы на всю Украину еще раз показать свою гнилую власть и унижение над ЗЕ и нами Украинцами? Даже твое красноречие тут не пройдет. Уже за 5 лет наслышались. Молодеж наша понимает что давно надо спасать страну от таких как ты и твое окружение. Вы принесли только разруху и бедность, хватит вас терпеть.

  16. Вор должен быть изолирован из общества, а не пиарится на каналах.Уже наслушались, и увидели ,нет желания ни слушать, ни общаться.?

  17. Спочатку нахамив ,а потім кличе на дебати…. Петя ,тебе вже народ дебає і думаю додебає до “цугундера”…..

  18. Нам дебати до сраки.Нас вони не цiкавлять.Нас цiкавить майбутне краiни.Нiякi дебати не пiднiмуть з могил десятки тисяч загиблих патрiотiв,не повернуть iз рабства мiльйони украiнцiв.

  19. О чем можно говорить с чертом.Тем более порошок показал себя гнилой сукой(А кто с таким базарить будит и про что)))Зеля наш президент!!!

  20. Шо,окрім образ ви ні на що не здатні! Прийміть поразку гідно.Не падайте низько,Смалюк.Ви ж все таки чоловічого роду…

  21. Ці дебати нікому не потрібні! Ще слухати цю брехню, переливання з пустого в порожнє. Володимир не йди! Мова Порошенка нікому не потрібна, тим більше тобі

  22. Трасу Н09 зробив нормальною, ще при союзови ремонти були капітальні. Газпром навчив приписувати пенсіонерам неіснуючі заборгованості.Народ ще гірше тікає не по своїй волі геть із рідної землі, що не листаєш фейсбук хворі надіються на допомогу добрих сердець, інваліди самі себе забезпечують санітарійов, які ще вам переліки дебатів зробити?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>