12.2 C
Kyiv
Середа, 17 Квітня, 2024

Порошенко перетворює питання становлення ПЦУ на політтехнологію, – депутат

Президент Петро Порошенко перетворює питання становлення Української Помісної Церкви на цинічну політтехнологію, щоб утриматися в президентському кріслі.

Про це заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко з трибуни парламенту, – повідомляє прес-служба РПЛ.

«Історичне питання – отримання Українською Церквою незалежності Порошенко використовує як декорацію до своєї передвиборчої кампанії. Вся країна бачить його біл-борди з Томосом. Він їздить по всіх храмах і веде там політичну агітацію. Хочу йому нагадати: Христос торговців виганяв із церков. Шкода, що сьогодні немає людей, які б вигнали Порошенка з храмів», – обурився лідер РПЛ.

Народний депутат нагадав, що його команда послідовно відстоювала всі рішення на підтримку становлення незалежної Української Церкви. Саме заступник лідера РПЛ Андрій Лозовий був співавтором цього законопроекту, який вперше зареєстрували ще в 2016 році. А так звані Томос-тури, які влаштовує Петро Порошенко, на думку Олега Ляшка, лише шкодять завершенню розпочатого.

«До церкви ходять не лише виборці Порошенка. До церкви ходять українці, незалежно за кого вони голосують. І тому робити політику на історичних питаннях – це приниження українців та ускладнення процесу становлення Української Помісної Церкви», – підкреслив Ляшко.

Політик переконаний, Петро Порошенко піариться на церковних питаннях, бо йому більше нічого сказати українцям.

«Замість поїздок із Томосом раджу Президенту перекласти українською мовою меморандум з МВФ і показати українцям, яке ярмо він повісив на шию кожної людини: «космічні» тарифи, захмарні ціни, принизливі доходи. Країні треба відновлення економіки, робочі місця, високі зарплати і пенсії, незалежна Українська Церква і чесна влада, а не цинічна експлуатація історичних питань!», – зазначив Ляшко.

Нагадаємо, раніше народний депутат від РПЛ Андрій Лозовий заявив, що Петро Порошенко компрометує Українську Церкву, використовуючи отримання Томосу для своєї передвиборчої кампанії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>