2.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Порошенко не вірить у свої сили, – експерт

Петро Порошенко не вірить, що власними силами зможе переобратися президентом. Саме тому на вчорашньому форумі «Від Крут до Брюсселя» головний акцент був зроблений не на баченні чинним президентом майбутнього України, а на демонстрації широкої підтримки Порошенка політичною елітою.

Таку думку у коментарі виданню ІНФОРМАТОР висловив політичний експерт Мар’ян Ощановський.

«На форумі, де Порошенко сказав, що йде на президентські вибори, не було сказано нічого нового: поговорили про досягнення, повторили проговорені не один раз тези. Якихось принципово нових візій щодо майбутнього України Порошенко не озвучив. Не було сказана, що у наступні п’ять років президент збирається робити такого, чого не намагався робити досі», – сказав він.

При цьому експерт вважає, що куди важливіше для Порошенка було продемонструвати підтримку політичного істеблішменту.

«Розуміючи, що ніяку нову модель майбутнього держави, в яку повірять виборці, Порошенку не вдасться запропонувати, на форумі всіма силами демонструвалося, що президента підтримують представники найвищих ешелонів влади. Тому й така увага до виступів Гройсмана, Парубія, Луценка. Тому виступив Філатов, щоб показати, що на місцях за Порошенка. І тому Кличко із австрійської лікарні записав звернення на підтримку Порошенка», – зазначив Ощановський.

Експерт зауважив, що, на відміну від цьогорічної президентської кампанії, у 2014 році, коли Порошенко вірив у свої сили, він не намагався залучитись підтримкою прем’єр-міністра Арсенія Яценюка і в. о. президента Олександра Турчинова.

Нагадаємо, на форумі Петра Порошенка переплутали рік битви під Крутами.

Крім того, на форумі була помічена реп-виконавиця Alyona Alyona, яка згодом заявила, що її на захід затягнули обманом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>