8 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

“Порохоботи” розбіглися. Журналістка розлякала агітаційний центр БПП (ВІДЕО)

Журналісти викрили центр агітаторів Петра Порошенка в Києві. Він розташовувався на Шулявці, по вулиці Довженка, 3.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Євген Куксін.

На тренінг агітаторів БПП, які проходять в приміщенні танцювальних гуртків, пішла журналістка Аліса Малишева. Вона почала знімати збори на телефон, але організатори помітили це та звернулися до журналістки з вимогою видалити всі записи. Окрім того Малишеву не випускали з будівлі 20 хвилин, утримуючи її силою.

У приміщення прийшов її колега Куксін і після сварки з агітаторами відбив журналістку з “полону”. До речі, після цього агітатори зникли, але листки-інструкції залишилися – їх показав на відео журналіст Куксін.

Як виявилося, на тренінгах вчать своїх агітаторів розказувати про такі “плюси” президента Порошенка, як прийняття Томосу, рух в ЄС, а також повернення до держбюджету чи то $40 млн, чи то $40 млрд, вкрадених Віктором Януковичем.

https://www.facebook.com/yevhen.kuksin/videos/2070215073069073/?__xts__%5B0%5D=68.ARDHdUk3eUmvtUAHptQsmwGrhPfjJdpLNMaJxd9asP4Zt-4rRE-N97o1vciL-gUSz5oZ84J7S1AfrcVH5AsCSz9horP5lMSu1fadxIC-L-MamdV5feyGYvvA9HL6cOScHIhx6Y5BAKl0Z7UXwZ0Z1W0AjheLDU5FtvrCANbsOqoZOjWTiTsGx3JamOJH-d7QEX_D_1FNOyLuLvRhn6_jZuMBijZm&__tn__=-R

Як повідомлялося, представники БПП “Солідарність” намагаються підкупити виборців.

2 КОМЕНТАРІ

  1. В агитационном центре Януковича или Тимошенко ,уже оба получили бы в дюндель и никто бы с ними церемонится не стал…..засланные козачки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>