14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

“Порохоботів” потрібно саджати у тюрму за розпалювання ненависті, – журналіст

Журналіст ІНФОРМАТОРа зустрівся з відомим українським журналістом, який висловив декілька думок з приводу виборів. Ми не планували робити про це матеріал, але почувши від нього цікаву інформацію, вирішили оприлюднити її. 

Через делікатність інформації наш співрозмовник погодився на публікацію лише за однією умовою — вона повинна бути анонімною.

Журналіст повідомив про те, що брав участь у соціологічних опитуваннях, які проводить його знайомий. Його запросили подивитися, як проходять поглиблені дослідження виборців. Далі пряма мова.

“Пішли з керівником штабу разом до офісу компанії, що проводить дослідження фокус-груп. Для того, щоб не втручатись у процес, сіли поряд на диван та вдавали, що зайняті своїми справами, а насправді, дуже уважно прислуховувались. Там було 9 людей, 4 чоловіка та 5 жінок. Три за Порошенка, три за Тимошенка і три за Зеленського. Коли казали за Зеленського, все було спокійно. Його прихильники розуміють, що він не має досвіду, але вважають, що краще декілька років помилок, ніж 5 років корупції та пограбування. Сказати про Зеленського майже нічого не можуть, не мають уяви про те, яка у нього програма і чого він прагне. Дві жінки і чоловік, які підтримають Тимошенко на виборах, роблять акцент за високих цінах на комуналку та дійсно вважають, що при Тимошенко ціна на газ зменшиться. Коли соціолог запитала прихильників Порошенка, чому вони підтримують президента, вони одразу почали звинувачувати Зеленського та Тимошенко і через це спровокували сварку. Соціологом там була молода дівчина і вона вже не контролювала ситуацію, тому вона була вимушена покликати охоронця щоб їх вгамувати. Я не почув там жодного конструктиву, суцільні образи та звинувачення один одного”, – повідомив журналіст.

Наш співрозмовник вважає, що люди даремно приділяють таку увагу виборам.

“Потім спілкувався з дівчиною-соціологом, вона каже, що така агресія виникає через невизначеність та страх за майбутнє. І він виникає в переважній більшості у прихильників Порошенка. А мені здається, що це виникає через пропаганду, коли виборці вбачають у своїх кандидатах богів, які вирішують долю людей. Люди втрачають свідомість, впадаючи в авторитаризм та перекладаючи всю відповідальність за політику у країні на чиновників”, – зауважив співрозмовник.

Журналіст вважає, що агресію у суспільству розпалюють топ-блогери Порошенка.

“Топ-блогери Порошенка отримують за свою пропаганду тисячі доларів. Як на мене, усіх цих “порохоботів” потрібно саджати у тюрму за розпалювання ненависті та ворожнечі. Я би проголосував за кандидата, який пообіцяв би, що буде карати тих, хто хоче розколоти наше суспільство шляхом агресивної пропаганди, мене вже не так лякає можливість цензури, як та агресія, яка виникає у суспільстві. Бо свободу слова можна відновити шляхом тиску на владу наших західних партнерів, а якщо брат піде на брата, то тут вже нічого не вдієш, ми втратимо країну”, – підсумував журналіст.

Раніше політолог заявив, що Зеленський не зможе бути реформатором.

25 КОМЕНТАРІ

  1. Гг, ненависть до пороха розпалюють порохоботи. Мрії у зрадофілітиків ідентичні московитам. Ті також люблять розправи з незгодними

  2. Правильно! Вишь надумали, от России-матушки бегать! Всех на Колыму зашлем, чтобы внукам неповадно было с вашей Незалежной носиться, свидомиты майданутые ! В Европу они намылились, НАТО им, голодранцам, подавай! Ни одного голоса Порошенко, все за Зеленского!

  3. а ну да, це ж прихильники Порошенка скрізь пишуть, як вони будуть прихильників інших кандидатів вішати на ліхтарях. А один журналіст, прихильник Порошенка, він ще працює на каналі одного олігарха, так той взагалі хотів труїти газом. Ви звєрі, господа (с) А винні звичайно порохоботи, хто ж ще.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>