3.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Поліція оголосила підозру власниці ресторанів через два місяці після скоєння смертельного ДТП

У понеділок, 8-го січня, у полтавській лікарні після двох місяців боротьби за життя помер велосипедист Артем Левченко. Його на пішохідному переході на Merсedes-Benz збила власниця ресторанів “TAU Poltava” Woka Poltava Наталія Саєнко.

Незважаючи на те, що минуло близько двох місяців після аварії, поліція оголосила Саєнко підозру лише на наступний день після смерті хлопчика.

Про це повідомляється на сторінці Savintsev TV у Facebook.

“7 січня хлопець помер від отриманих травм, хоча два місяці лікарі боролись за його життя. А поліція оголосила про підозру жінці лише сьогодні. Тобто два місяці правоохоронці не вбачали необхідності притягувати жінку до відповідальності і тільки смерть дитини змусила їх щось робити. До-речі, всі ці два місяці Саєнко кермувала іншим автомобілем, бо навіть права у неї після ДТП не забрали”, – зазначає автор замітки.

Також повідомляється, щоо дразу після аварії, доки швидка надавала постраждалому медичну допомогу, Саєнко та її чоловік знищували записи відеореєстратора з Мерседеса водійки.

“Зовнішні камери спотереження на місці ДТП в цей час чомусь не спрацювали. Більше того, вони скручували номерні знаки автомобіля в присутності місцевого полтавського прокурора”, – зазначає автор.

Свідки також повідомляли, що на місце ДТП разом із прокурором приїхала мати Саєнко Надія Генадіївна, яка є власницею перукарень та піццерій у Полтаві.

Нагадаємо, на Харківщині семимісячна дитина померла від грипу.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>