5 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Погрожував відпиляти руку: в Києві батько школяра жорстоко побив вчителя фізкультури

В Оболонському районі Києва батько одного зі школярів жорстоко побив викладача фізкультури. Інцидент стався серед білого дня на шкільному подвір’ї. 

Конфлікт розпочався, коли в дітей завершилися уроки. Причиною бійки стало те, що вчитель накричав на учня, бо той не слухався – хлопчик розплакався і пожалівся батькам, – повідомляє ТСН.

Пізніше вчитель вибачився перед учнем і перед його татом, однак це не заспокоїло розлюченого батька. Він спершу вдарив викладача на шкільному подвір’ї, а потім добивав уже за територією ліцею.

“Він мене вже підняв, кинув на землю, почав руками бити. Злетів кросівок, все таке. Він дістав пилу, казав, ти цією рукою трогав мого Рому? Я тобі зараз її відріжу. Давай сюди руку. Я йому підтягую руку. Він опустив пилку”, – розповів постраждалий Ігор Матвієнко.

Зараз вчитель у лікарні, у нього численні гематоми, надрив легенів та струс мозку.

“Це – спортсмен міжнародної категорії, галузь тхеквондо, з чорним поясом. Але він не був налаштований на таку манеру розмови. Це було для нього повною несподіванкою. Це було видно на кадрах, які ми спостерігали на камерах спостереження. Ми стурбовані дуже. Все вчительство зараз дуже стурбоване”, – зізнався директор ліцею №157 Віктор Костенко.

Нагадаємо, у Харкові зі школи масово звільнилися вчителі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>