2.9 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Поет Дмитро Павличко на своєму творчому вечорі агітував за Порошенка

У Богуславі на Київщині під час творчого вечора українського поета Дмитра Павличка здійснювалась агітація на користь кандидата у президенти Петра Порошенка.

Про це повідомляють спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА.

Захід, на якому були присутні глядачі переважно з бюджетних установ, відбувався у районному будинку культури.

Зазначається, що він не був заздалегідь анонсований, втім, у глядацькому залі було багато людей.

«Після спілкування з деякими глядачами, можна було припустити, що більшість присутніх — працівники бюджетних установ. Але відвідати захід вільно могли і всі інші», — йдеться у повідомленні.

«Творчий вечір» почався з представлення самого поета і частково його творчості, однак вже через короткий проміжок часу Дмитро Павличко почав згадувати кандидата у президенти Петра Порошенка. До прикладу, розповідав, що був його довіреною особою. У розмові культурний діяч згадує ще одного кандидата у президенти — Руслана Кошулинського та політичну партію ВО «Свобода», зазначаючи, що їхні погляди сходяться з його ідеологією.

За його словами, Кошулинський має «право і необхідність» поєднатися з Петром Порошенком, тому що, як зазначив Павличко, «армія Петра Порошенка бореться за ті самі ідеали, що й партія «ВО «Свобода».

Під час свого виступу поет розповідав також біографію Петра Порошенка, наголошував на тому, що інші кандидати його дискредитують.

Крім того, він наголосив на розвитку армії й української мови, назвавши це заслугами чинного президента.

У підсумку Павличко відкрито закликав голосувати за вищезгаданого кандидата у президенти: «Якщо ми зараз не виграємо, ми, це значить — ви, народ, буде вирішувати це питання, то я думаю, що ми попадемо дуже надовго у таку ситуацію, коли Україні, як державі, буде поламано крила».

В ОПОРІ наголосили, що даний захід, який позиціонувався як творчий вечір українського поета, а виявився агітаційним заходом, має бути перевірений правоохоронними органами на предмет його фінансування.

Раніше спостерігачі громадської мережі ОПОРА зафіксували ознаки агітації на користь кандидата у президенти Володимира Зеленського на концертах «Ліги сміху», що проходили у січні 2019 року в різних регіонах України.

48 КОМЕНТАРІ

  1. Ага .. ще мало наївся ..накрався патрон Зеленського Коломойський який цим тупим телепнем … розважальником мас котрий скаче по сцені під сценарій гр.росії Жидкова хоче знищити УКРАЇНУ як державу .Хтось може собі уявити на хвилину Райкіна генсеком КПРС ?..

  2. Як тільки в коментах з’являються москалі – тут же і образи. Зазвичай українці сперечаються (куди від цього), але образи … Оце так прирікає.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>