2.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Подальше перебування Супрун на посаді загрожує стратегічним партнерським стосункам між Україною та США, – Мосійчук

Подальше перебування Уляни Супрун на посаді в.о. Міністра охорони здоров’я загрожує не тільки життю і здоров’ю українців, а й стратегічним партнерським стосункам між Україною та США. 

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат Ігор Мосійчук.

Він зазначив, що українці підсвідомо починають перекладати відповідальність за провал медреформи з Уляни Супрун на США, громадянкою яких вона являється. На думку нардепа, це несе загрозу національній безпеці України.

Також Мосійчук розповів про проект Постанови щодо відповідальності громадянки Сполучених Штатів Америки Супрун Уляни Надії за порушення Конституції України та привласнення повноважень Міністра охорони здоров’я України.

“Вчора разом з помічницею Тетяною Близнюк до пізнього вечора намагалися зареєструвати проект ось цієї постанови. Нам в апараті ВРУ все намагалися в неї внести якісь правки, щось пояснити і навіть відмовити, але наполегливість зробила свою справу”, – написав він.

https://www.facebook.com/100002003280271/posts/2101665809910175/

Нардеп додав, що прихильники Супрун намагаються дискредитувати Олега Ляшка та всю команду Радикальної партії: “Собачки Супрун та грантоїди замість того, щоб боротися за покращення медичного обслуговування українців, продовжують брудні напади на Олега Ляшка, на мене і всю нашу команду”.

“Дійшло до того, що ці грантоєдівські шлюхи розпочали компанію, метою якої є мій арешт. Не дочекаєтесь! Давив і давитиму всіх, хто шкодить Україні та українцям жити і розвиватися!”, – підсумував Ігор Мосійчук.

Нагадаємо, Ляшко назвав три підстави для звільнення Супрун.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>