5 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Почесний президент Римського клубу презентує українським студентам ювілейний звіт «Come on»

5 квітня 2019 року Українська асоціація Римського клубу спільно з Київським Міжнародним Економічним Форумом  проведе у новому кампусі Unit.Verse першого в Україні інноваційного парку UNIT.City Конференцію наукової молоді #YSC 2.0 «Економічне майбутнє України».

Участь для студентів та викладачів є безкоштовною.

Відбір учасників відбудеться за результатами конкурсу.

#YSC 2.0 об’єднає понад 400 талановитих студентів-економістів, викладачів і дослідників з провідних університетів з усієї країни. В центрі уваги будуть глобальні тренди і виклики 2019 року, місце України на економічній мапі світу, економічна стратегія держави та секрети успішного підприємництва.

Спікери заходу – провідні міжнародні і українські економісти, науковці, виробники та підприємці, а також народні депутати України. Учасники #YSC 2.0, зокрема, почують виступи співпрезидента Римського клубу (2012-2018 рр.) та співавтора ювілейного звіту РК «Come On!» Ернста Ульріха фон ВАЙЦЗЕКЕРА, засновника «Іншого Канону» та автора перекладеної 20-ма мовами книги «Як багаті країни забагатіли і чому бідні залишаються бідними», що входить до ТОП-50 найвпливовіших економічних книг за останні 100 років, професора Еріка РАЙНЕРТА, інших видатних економістів, підприємців та експертів.

На учасників #YSC 2.0 також очікує можливість отримати відповіді на свої питання під час Q&A-сесії і новий конкурс економічних публікацій від Української асоціації Римського клубу. Родзинкою вечора стане екскурсія інноваційним містечком UNIT.City з відвідуванням одного з кращих в світі навчального ІТ-центру UNIT Factory.

Реєстрація

Програма

Деталі

Захід у фб

Як це було у минулому році дивіться у відео-сюжетах:

Прямий

ICTV

5 канал

8 канал

ObozTV

IdealistMedia

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>