12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

План Ляшка – купуй українське, плати українцям

Олег Ляшко пропонує реформувати економіку і подолати бідність в країні шляхом підтримки національного виробника.

“Перше і ключове – це зниження податків для національного бізнесу. Модернізація нашої промисловості та основних фондів, щоб менше платили за газ і отримували більшу заробітну плату. Радикальна зміна грошово-кредитної політики. Ні одна економіка не може розвиватися, коли проценти по кредитах 25-30 відсотків річних. А у наших конкурентів під 2-3 відсотки річних. Наше завдання – це відновлення, створення і підтримка середнього класу в Україні, людей, які будуть самі заробляти, самі будуть задовольняти свої потреби, яким не заважатиме держава”, – зазначив політик.

Лідер РПЛ переконаний, Україна має відмовитися від співпраці з МВФ, бо це відтягує розвиток загалом країни на 100-200 років.

“У людей повинні бути гроші, щоб вони пішли в магазин, купили хліб, масло, м’ясо, холодильник, телевізор, одяг своїм дітям, іграшки. Ми не повині ходити по всьому світу позичати на принизливих умовах. Ці умови не дають можливості розвиватися українській економіці, бо угоди з Міжнародним валютним фондом і з іншими кредиторами переслідують одну мету – щоб ми з вами торгували сировиною і дешевою робочою силою”, – сказав Олег Ляшко.

Україна – достатньо сильний і конкурентноспроможний виробник, за словами політика. Якщо вітчизняних виробників підтримати на державному рівні, економічні показники зростуть в рази.

“Ми будемо купувати українське і платити українцям, а не за рахунок коштів наших громадян створювати робочі місця для конкурентів. Тому план Ляшка – купуй українське, плати українцям, поважай українців”, – пояснив Ляшко.

Нагадаємо, Ляшко зарeєструвався кандидатом у Прeзидeнти.

3 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>