12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Після виборів Порошенко і Тимошенко можуть знову зійтися в двобої за пост прем’єра, – експерт

Після виборів президента Україна може знову стати свідком політичного двобою між Петром Порошенком і Юлією Тимошенко. Тільки цього разу – за крісло прем’єр-міністра.

Таку думку у коментарі виданню ІНФОРМАТОР озвучив політичний експерт Мар’ян Ощановський.

Експерт вважає, що у випадку перемоги на президентських виборах Зеленського Тимошенко і Порошенко спробують поборотися за посаду прем’єра.

«Як ми бачимо, після не виходу у другий тур Тимошенко не відійшла в тінь, а залишається активною – ходить в парламент на погоджувальну раду, записує відеозвернення. До парламентських виборів залишилося зовсім не багато часу, Тимошенко хоче зберегти свій рейтинг, тому фактично продовжує свою кампанію. Того ж варто очікувати від Порошенка у випадку поразки на виборах 21 квітня. Швидше за все, він також не буде зупинятися, а його президентська кампанія плавно перетече у парламентську», – припустив він.

«Маючи непогані рейтинги, Тимошенко і Порошенко можуть стати восени головними претендентами за пост прем’єра. Тимошенко розраховує, що «Батьківщина» покаже високий результат, створить разом зі «Слугою народу» коаліцію, а їй дістанеться прем’єрський пост. В Порошенка ж плани, що він зможе сформувати і очолити в Раді опозиційну до президента коаліцію, після чого його призначать прем’єром, який буде в опозиції до Зеленського», – спрогнозував експерт.

«Думаю, зовсім скоро ми станемо свідками чергового великого протистояння між Порошенком і Тимошенко. Тільки цього разу на кону буде посада очільника Кабінету Міністрів», – додав він.

Нагадаємо, Тимошенко закликала розслідувати збагачення Порошенка.

37 КОМЕНТАРІ

  1. 100%!..Але в Тимошенко нема таких фінансових та інформаційних ресурсів, як в Пороха..Та й інші олігархи та партії будуть воювати з Тимошенко, бо Вона завжди фаворит і також основний конкурент на виборах і їм вже нічого не світить..Тому всі партії зацікавлені, щоб забрати цю мужню та мудру Жінку з політичного поля..

  2. Там ще більше схем для наживи за рахунок країни. Бізнес має.Хай розвиває. На країну надії не покладає. Годувати більше не стане.

  3. А Гадю чомусь не судили за контрабанду зброї і випустили із СІЗО…Хоча архіви та докази не горять..
    Часом не для того, щоб гавкала проти Тимошенко на парламентських виборах та відтягнула частину годосів?..Як випустили проти неї клона з яйцями Юрія Тимошенка?…

  4. Хватит одних и тех же видеть у власти , никогда ничего не измениться в нашей стране пока не придут новые люди
    Мы знаем,что от перемены слагаемых ,сумма не меняется
    Поэтому так и живём, портфели меняются,а люди теже

  5. А кто их пригласит на такой важный пост в стране, которая надеюсь выбирает новый курс. И этот курс это благосостояния человека в стране с поднимающейся экономикой.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>