14.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Після відставки уряду Президент візьме відповідальність за стан справ, – Гройсман

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман запевнив у тому, що цілком розуміє бажання Президента України Володимира Зеленського отримати повноту влади, тому Глава держави нестиме відповідальність за усі події в країні.

Про це він сказав у вечірньому ефірі телеканалу ICTV в понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Президент хоче повноту влади в країні, отже — відповідати за майбутні виклики. Я це приймаю. З дня відставки уряду Президент бере на себе всю відповідальність за стан справ у державі”,- сказав Гройсман.

Він запевнив у тому, що не чіпляється за високі посади, бо не вважає їх головним.

“Для мене стабільність у країні є пріоритетом. Я ніколи в житті не тримався і не буду триматися за посади. Рішення ухвалив свідомо. Якщо будуть питання, які стосуватимуться стабільності чи розвитку держави, зроблю все, щоб допомогти”, – пообіцяв Прем’єр.

Гройсман зазначив, що за свою роботу на посаді Прем’єр-міністра його не соромно.

“За три роки роботи я не допустив жодної економічної кризи в країні. Уряд зробив усе, щоб ситуація була стабільною. І сьогодні маємо понад $20 млрд валютних резервів, зменшення держборгу в співвідношенні до ВВП, почали зростати зарплати”,- сказав Прем’єр-міністр.

Раніше екс-Прем’єр Володимир Гройсман заявив, що Президент України Володимир Зеленський повинен невідкладно внести на розгляд Верховної Ради пропозицію щодо кандидатури нового очільника уряду.

21 КОМЕНТАРІ

  1. Вы за все время своего Господства так на себя и не взяли никакой ответственности ни за что и не за кого!

  2. Спочатку пану президенту треба дати вказівку зробити аудит у всіх галузях управління краіною, а тодв лиш приймати рішення.

  3. Вы за 5 лет не брали ответственность на себя, брали только в карман, люди горбатятся за копейки а вы жируете на людских слезах.

  4. Конечно возьмет. Но только после проверки и аудита всех госинституций и т.д. и т.п. А уже после вручения “наград”, за “тяжкий труд” на “благо” народа, пойдете на “отдых”. Время “отдыха” определит суд.

  5. Буде сформаваний новий уряд. Ви прийшли теж до виконання своїх обов язків . Так прийдуть інші. Святе мвсце порожнім не буває.Не промивайте мізки. І так вимили все що можна і зась.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>