11 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Підписуйтеся за парад честі! Ляшко зареєстрував петицію

Лідер Радикальної партії зареєстрував на сайті президента України петицію за проведення військового параду. Політик розкритикував рішення Зеленського відмовитися від традиційного параду військ 24 серпня та закликав економити на своєму офісі, а не на вшануванні подвигу військових.

«Зареєстрував петицію, щоб змусити Зеленського переглянути своє рішення про скасування параду. Під час війни ніхто не економить на піднесенні бойового духу солдатів. Якщо Зеленський хоче заощадити кошти, хай скасує переїзд офісу, а не військовий парад. Друзі, підписуйте і поширюйте!», – написав Ляшко на сторінці у Facebook.

Народний депутат переконаний, десятки тисяч військових, які захищали країну під час війни, заслуговують на вшанування.

«За останні 5 років десятки тисяч наших військових віддали своє життя і здоров’я, щоб захистити Україну. Глава держави зобов’язаний зробити все, щоб вшанувати цих людей та їхніх рідних», – йдеться у тексті петиції.

За кілька годин після публікації вимогу Ляшка підтримали кілька сотень людей. Щоб змусити президента її розглянути, петиція повинна набрати не менше 25 тисяч голосів.

https://www.facebook.com/O.Liashko/posts/2269725669762684

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський прийняв рішення про скасування військового параду на День Незалежності, а гроші, що зазвичай йдуть на його організацію, він запропонував передати на премії військовослужбовцям.

Раніше лідер Радикальної партії Олег Ляшко в рамках робочої поїздки до Єрусалиму зустрівся із прем’єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу.

10 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>