19.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Під Рівним вбили чоловіка, який боровся з наркобізнесом

У Рівненській області злочинці жорстоко побили, а потім застрелили жителя одного із сіл за перешкоди розвитку наркобізнесу.

Про це повідомляє ТСН.

Інцидент стався в Старому Селі. Злочинці спочатку побили 30-річного місцевого жителя, а потім розстріляли його з автомата прямо у дворі його власного будинку.

У поліції з’ясували, що до злочину причетні шість осіб, всі вони раніше судимі.

Машину, на якій переховувалися злочинці знайшли за 80 кілометрів від села. Водій і пасажир спробували сховатися в лісі, але в підсумку здалися. Троє виконавців вбивства хотіли втекти до Білорусі, але прикордонникам вдалось їх затримати.

Замовником вбивства виступив односелець вбитого. Чоловік на прізвисько “Американець” раніше відсидів в американській в’язниці, а після депортації почав встановлювати свої порядки в Старому Селі.

За словами заступника голови Старосільської об’єднаної громади Анатолія Павловича, загиблий не хотів, щоб на території села торгували наркотиками. Замовник вбивства пообіцяв своєму знайомому 2 тисячі доларів за виконання вбивства. Павлович також пояснив, що місцеві жителі побоюються повернення «Американця», який разом з поплічниками неодноразово влаштовував стрілянину і йому це сходило. У селі може початися кровопролиття.

Нагадаємо, військова прокуратура затримала офіцера ЗСУ, який займався наркобізнесом.

5 КОМЕНТАРІ

  1. Шкода того чоловіка. В нас все робиться навпаки. Наркобізнес кришують , а активістів, борців з несправедливістю або вбивають або в тюрми саджають. ” Європа”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>