11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Під Маріуполем окупанти штурмували позицію ООС, двох ворогів знищено

Спостерігаючи за ворогом, бійці нарахували групу з 12 диверсантів – найманці намагалися прорвати лінію оборони.

Про це розповідає “5 канал”.

Напад ворожих диверсантів поблизу Маріуполя відбили Об’єднані сили. Під прикриттям масованого обстрілу терористи намагалися знищили укріплення українських армійців.

Вогонь по оборонцях Маріупольського напрямку окупанти відкривають щовечора. Із настанням сутінок починають стріляти з різнокаліберної зброї. До такої поведінки ворога армійці – вже звикли.

“Як завжди перестрілки, прилітають міни, прилітає СПГ, танчик буває працює. Міномети часто бувають, прилітають 120-ки, 82-ки, СПГ от недавно працювало по нас”, – згадує військовослужбовець “Хохол”.

А ось увечері понеділка під прикриттям стрілянини в напрямку укріплень армійців висунулася група ворожих диверсантів. Користуючись темрявою, озброєні автоматами і гранатометами, диверсанти намагалися підійти якомога ближче до позицій українських захисників, і відкрити вогонь на ураження. Проте армійці їх помітили одразу.

“Ми помітили рух противника, помітили спочатку пару осіб, які намагалися підійти до наших позицій. Дав наказ бійцю, щоб він пішов підняв ще пару бійців, бо вони відпочивали. Щоб вони допомогли зайняти позиції та відкрити вогонь на ураження, якщо буде надалі прорив противника”, – згадує “Елвіс”.

Спостерігаючи за ворогом, бійці нарахували групу з 12 диверсантів. Окупанти намагалися прорвати лінію оборони. Вони наблизилися до українських укріплень та відкрили вогонь: “Зав’язався бій. Ми перестрілювалися десь хвилин 20. У них з’явилися вбиті, поранені. Вони почали відходити”.

На місці нічного бою військовослужбовці знайшли два ворожі автомати, ручний гранатомет і карту з позначеними на ній об’єктами. Нині всі ці докази доправлені до штабу Операції Об’єднаних Сил

“Елвіс” впевнений: “Вони хотіли просто взяти нашу позицію – обійти наших хлопців з флангу, щоб зайти їм у тил, і знищити, відбити територію. Ми виконали завдання на 100%. Не допустили прориву противника, дали гідну відсіч, він поніс втрати”.

За інформацією штабу Об’єднаних сил, двох диверсантів було знищено, ще двох – поранено. Втрат серед українських захисників немає.

Раніше ми писали, що мешканку Луганщини засудили на п’ять років за передачу бойовикам розвідінформації.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>