13.2 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Під Києвом Honda влетіла у ВАЗ, який зупинився через відірване колесо

Під Києвом на Бориспільській трасі поблизу зупинки громадського транспорту “Проліски” сталася ДТП, в якій постраждали четверо осіб.

Як вдалося дізнатися Вартовим Еспресо, автомобілі рухалися в напрямку столиці. Водій автомобіля ВАЗ-2104 розповів, що їхав з дружиною та матір’ю з села у Київ. Щойно він проїхав зупинку громадського транспорту “Проліски”, як у “Жигуля” відлетіла напіввісь разом з колесом. Керманич зупинився у другій смузі і пішов за колесом з напіввіссю, і саме в цей момент його зніс автомобіль Honda Accord, який після того врізався у аварійну машину ВАЗ.

В результаті ДТП забої та подряпини отримав керманич “четвірки”, який стояв на дорозі, а також травми різного ступеня важкості отримали жінка водія та його мати, які в момент зіткнення перебували у “класиці”. Також травми голови отримав водій Honda, який не скористався пасом безпеки і головою врізався у лобове скло.

Медики швидкої забрали до лікарні двох жінок з ВАЗу, а водіям двох авто надали допомогу на місці. Сам же керманич Honda розповів, що рухався у другій смузі на круїз-контролі з дозволеною швидкістю близько 90 км/год. Як раптом авто перед ним різко пішло в бік і він побачив автомобіль ВАЗ без знаку аварійної зупинки. Про невисоку швидкість його авто свідчить і те, що подушки безпеки не спрацювали, а, як відомо, вони спрацьовують при миттєвому перепаді швидкості як мінімум на 30 км/год.

https://www.facebook.com/vartovi.espreso/videos/287901245440905/

На місці автопригоди працює слідчо-оперативна група, яка й повинна встановити всі обставини ДТП і ступінь вини кожного з учасників автопригоди.

Нагадаємо, в Одесі сталася жахлива ДТП, унаслідок якої загинули двоє людей.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>