8.3 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Під Хмельницьким у смертельну ДТП потрапив автобус із туристами

У ніч на 18 червня в смт. Війтівці Волочиського району Хмельницької сталася жахлива ДТП з туристичним автобусом, унаслідок якої одна людина загинула, іще троє опинилися в реанімації.

Про це повідомляє Нацполіція регіону.

Так, 58-річний львів’янин, керуючи автобусом міжнародного сполучення “Неаполь-Херсон”, допустив зіткнення з автомобілем-тягачем “Івеко” з причепом, який рухався у попутному напрямку. Автобус вдарився у задню частину причепа, в результаті чого з’їхав у кювет, де зіткнувся з деревом.

Внаслідок аварії загинув 31-річний житель Львівської області. Ще три жінки 1955, 1956 і 1957 років народження отримали тілесні ушкодження і перебувають в реанімаційному відділенні Волочиської лікарні. Всього в автобусі перебувало 26 пасажирів.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 статті 286 Кримінального кодексу України “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, яку керують транспортними засобами”.

Наразі водія автобуса затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, у Херсонській області через ДТП потонув чоловік і двоє дітей.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>