9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Перший віце-спікер Геращенко нахамила вагітній і багатодітній матері

Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко написала допис у Facebook, у якому грубо висловилася стосовно депутатів Альони Кошелєвої та Валерії Заружко. 

У відповідь нардеп від Радикальної партії Андрій Лозовий заступився за своїх колег та опублікував звернення до заступника голови парламенту.

https://www.facebook.com/Andriy.Lozovyi/posts/3043575692334807

“Звинувачувати когось нібито у некоректній поведінці, а самій опускатися – першому віце-спікеру – до відвертого хамства по відношенню до колег, щодо яких член президії парламенту мала б бути прикладом. А лікуйся краще сама!”, – пише парламентар.

За його словами, Геращенко, яка постійно говорить про права жінок, при цьому принижує вагітну Кошелєву та багатодітну матір та переселенку з Донбасу Заружко.

“Говорити постійно про права жінок і так принижувати наших дівчат. Хамиш, між іншим, багатодітній матері-переселенці з Донбасу Валерію Заружко, яка втратила рідний дім і бізнес, але не зрадила Україну. Хамиш вагітній (!) Альоні Кошелєвій, яка і в такому стані сумлінно ходить і в Раду, і займається партійною роботою – веде якраз напрям захисту прав жінок – Жіноча фракція Радикальної партії Олега Ляшка “Рівність”, – відзначає Лозовий. 

У відповідь на те, що Ірина Геращенко написала, що головне завдання жінок-членів фракції РПЛ – це “ходити хвостиком за вождем”, Андрій Лозовий нагадав віце-спікеру про її “тернистий” політичний шлях і роль у політиці.

“А тепер про головне. Про «ходити хвостиком за вождем». Схоже, єдність і родинність нашої команди викликає у тебе заздрість. Ми віримо у нашого лідера, віримо в свою команду, віримо в Україну. І у Альони, і у Валерії є стійка політична позиція – і ні одна, ні інша не зрадили Олега Ляшка в найважчі для нас часи.

Тобі це не зрозуміти. Бо кожні вибори ти завжди йшла від іншої партії. І завжди зраджувала. Зрадила Ющенка, який зробив тебе людиною і привів у парламент – ще у позаминулому скликанні пішла у ворожу до нього групу всередині НУНС за гроші одного з олігархів (якого сама потім через роки “мочила” за командою Порошенка). Зрадила Кличка, який дав тобі другий шанс, взявши у список, сформований переважно з нових людей. Зрадиш і Порошенка – певен, на наступний день, відколи він перестане бути президентом. Будеш бігати і ходити хвостиком за тим, кого проситимеш взяти в список. Може, і за Ляшком. Тільки ж він, мабуть, згадає”, – закінчив нардеп від РПЛ.

Нагадаємо, раніше ІНФОРМАТОР писав, що депутат Власенко назвав Ірину Геращенко “підстилкою”.

Натомість Заружко підтримала шахтарів “Селидіввугілля”, яким місяцями не виплачували зарплату. Також депутат відстоює право онкохворих на збільшення фінансування лікування.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>