12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

“Перед тим, як критикувати – придумай щось своє і розберись в термінах”. Омелян жорстко розкритикував Зеленського

Міністр інфраструктури Володимир Омелян розгорнуто прокоментував виступ Президента Володимира Зеленського на форумі інтернет-діячів іForum-2019, де той виголосив свою публічну промову російською мовою з додаванням елементів молодіжного сленгу й розкритикував діяльність чиновників.

Відповідне звернення до глави держави очільник Мінінфраструктури оприлюднив у Facebook.

Наводимо вам повний текст допису Володимира Омеляна:

«Кажуть, чиновники знають тільки 4 слова – інновація, діджеталізація, Гіперлуп та Ілон Маск.

Взагалі-то це 5 слів, бо Ілон не буде радий, якщо його ім’я та прізвище будуть писати разом.

І правильно говорити не «діджеталізація», а дигіталізація (що це таке? – тут); і, уявіть собі, – ми правильно вимовляємо це слово! Можливо українською – цифровизація. А хтось на ньому запнувся… Напевно тому, що, як мінімум, не розуміє, що це таке.

Нічого, чувак, ми пояснимо. Тому що у нас у всіх мізків більше, ніж у вас (цитата). І вибачайте, що українською, бо кацапською чиновнику не личить говорити, тим паче президенту. Може Зе!словник поповниться, хто знає? Почнемо!

Превентивна медицина. Раджу від’їхати в бік від маршруту «квартира – студія 95-го кварталу» хоча б на 100 кілометрів та побачити, що медицину треба розвивати всебічно. Превентивна медицина по грошам вашим кураторам, і вона точно є в Швейцарії та Ізраїлю. Але ми теж її вже створюємо, з нуля.

Приклад з Африкою хоч і має сенс, але його на голову не натягнеш. Українці були впевнені, що Україна знаходиться на мапі Європи. І у нас вже є мобільний зв’язок 4G, і він розвивається. А ще у 2013 і 3G не було, завдяки Твоїм Госпідарникам, яких Ти повертаєш до влади сьогодні.

Минулого місяця запущено пілотний проект 5G на транспортній інфраструктурі (це ті самі безпілотні автомобілі, Big Data і таке інше). Чи мало? Нам треба перескочити відразу на телепатію? Ми ще не оголошували цей проект, як і телекінез, але вже над ним працюємо.

Виїмка документів? Прикинь, вже всі перейшли на цифрові підписи та електронний документообіг, сервіси переходять в цифру, дигіталізація відбувається всюди. Схоже, що імунітет присутній не тільки на майбутнє, але й на сьогодення.

Блокчейн-реєстри? СЕТАМ на блокчейні, геокадастр на блокчейні, реєстр колісних транспортних засобів Мінінфраструктури вже на етапі переведення на блокчейн. Може щось нове представите? Чи не стало відмовитись від хайпового слова?

Електрокари? Читай-те хоча б новини! В Україні вибухове зростання їх кількості. Інфраструктура, виробництво? Всі законодавчі ініціативи ще минулого року передані від Мінінфраструктури до парламенту.

Ми вже не говоримо про всі ініціативи та проекти з дронами, новими та інтелектуальними транспортними системами, цифровими транспортними моделями, відкритими даними тощо.

Прикинь, чувак, все, про що ти сказав, вже в Україні реалізовується! Ліфт працює, тільки не ти його започаткував! І ти максимум там ліфтер, бо навіть кнопки належать не тобі.

Може досить популізму, чувак? Капітан Очевидність в нашій країні вже є. Не треба жонглювати термінами, які ви, м’яко кажучи, не розумієте. Перед тим, як критикувати роботу інших людей – придумай щось своє і розберись в термінах.

І покажи нам нарешті свою програму з проектами, інновативний ти наш. Інакше це факінг бла-бла-бла.

І, щиро, коли хочеш говорити про електрокари – пересядь з «Рендж Ровера» на EV.

Зміни себе – зміниш Україну».

Раніше в ефірі телеканалу NewsOne Олег Ляшко розповів, що відбувалося на консультаціях у АП та пояснив, чому вважає Президента несамостійною політичною фігурою.

94 КОМЕНТАРІ

  1. Ти паразит, кліщ проклятий- присосався до стільця, боїшся відірватись. А де ж твої надбання, чим ти можеш вихвалятись перед народом?! Вчиш красти? !

  2. ДА ПОШЛИ ВЫ КРИТИКИ ХРЕНОВЫ В КАРПАТАХ БЕДА А ВЫ СИДИТЕ ЖОПАМИ НА СТУЛЕ И ПИЗ,,,,… И ХРЕН СДВИНЕТЕСЬ КРЕТИКУЕТ ОН ,, КТО ТЫ ТАКОЙ.? НИКТО И ЗВАТЬ ТЕБЯ НИКАК А ЗЕЛЕНСКОГО ЗНАЮТ ВСЕ

  3. А де він був при порохові??той п’ять років чудив то всі мовчали..а того за пару днів готові з’їсти…зразу видно кого годував Порошенко…..а тепер вони втрачають ОТЕ КОРИТО….

  4. Как они уже достали. Умные аж “страшно”. Вот только нихуя не делают все эти годы, а только пиздят (какое ударение не поставь в последнем слове)всё про них.

  5. Умник великий, специалист по терминологии, занимайся дорогами, а вообще-то тебя давно надо выбросить на укладку шпал.

  6. Омелян! Яка ж ти бездарь. Від твоєї української мови всі дороги стали рівними і високоякісними? Що ти хорошого зробив для країни нп своєму посту? Окрім того, що їздив до дружини за кордон? А чому вона тут, в Україні, не народжувала? Ну, так, дороги такі, що можна і не довезти до пологового. Той, кому нема що сказати хорошого про себе і свою роботу, починають вишукувати неіснуючих помилок у інших. Підозра була про недалекість. Але сам допоміг зробити висновок. Тебе також треба притягнути до відповідальності за те, що гроші на з/п отримував, а нічого не робив. Ганьба!

  7. Омелян супрун насалик нищук зубко луценко рева ну хоть бы один профессионал а то все от ленина кухарки

  8. Долбойобе в очках де дороги.5 гривень иде з литра бензина на дороги.а дориг нема.гроши у вас из Порохом.злодийи

  9. Ворюга проклятий,все бреше та бреше,за кого маєш свій народ -виродок чортів,своб сім’ю держиш подалі від цієї бідноти,а нас грабуєш!

  10. Ти тварь! Твої виплодки в США,а люди мучаться на дорогах за свої гроші,що ти вивіз. І ще лізиш варнягати! В тюрму,за стан доріг

  11. У нашої минулої влади в усіх клініка. Де супрун. Пора лікувати. Якщо ще не пізно. А може й запізнились.

  12. Да сколько же вас критиков Зеленского ещё повылазит, на ФБ заходить не хочеться, как вы задрали все, Владимир Александрович, дави их гадов, а народ поможет.

  13. Это жесть, я не пойму о чем это существо постоянно рассказывает, такое впечатление что он путает Украину с Швецией, Бельгией, Естонией, вроде он за эти страны говорит. Сообщите ему что он министр украинского правительства, или он потерялся в своём мире или он полный ДОЛБОЕБ. ?

  14. В Америці не знайшлося для нього роботи, бо американці не дадуть себе обкрадати. Так він знайшов роботу в Україні. Але це корито закінчиться і буде друге корито за колючкою. Тільки треба поспішити щоб не втік до Америки…..

  15. Омелян- гнусный троляка ..
    Если бы что-то из перечисленного ещё и бюрократию похоронило, … Но оно всё до одного места, если принципы остались прежними.
    Собери тысячу справок- на сессию… Добавь десяток- опять на сессию… Одобрили- собери ТЕ ЖЕ!!! справки, ибо прежние устарели и подай опять!
    Приватизацию участка можно делать десятилетиями!
    Казалось бы- есть участок, нет ограничений- получи и пользуйся! Нет… пять лет мытарств, и при конце ещё – 21000грн за проект- который сам по себе просто выкопировка и занятие одного часа….

  16. Ты презерватив, только бабло тыри, критикан хренов, где дороги? Где вагоны, достойные людей, а не скота? Почему у твоих детей и жены американское гражданство? Ликвидирован ли бизнес жены на Москве?
    Не суди, да не судим будешь!

  17. Омелян!Про які цифрові технології тиговориш.У нас потяги на Укрзалізниці відстали від світового рівня майже на 100 років.Про дороги я вже мовчу.Ви тількі ціни збільшуєте, це і є ваші іноваційні технології. Тут ви попереду всієї планети.

  18. А каких можно говорить инновационных технологиях, если обычные вагоны в которых противно ездить, потому что они давно должны быть списаны. Вам не стыдно, что вы не считаете пассажиров за людей допуская то, что до сих пор нет нормальных поездов и вагонов. Вот с этой мелочи и начинайте говорить, а не за технологии. Мы видим результат, что вы сделали с дорогами. Вы виноваты, что люди гибнут на так называемых дорогах, или вы же по ним не ездите. Ваши достижения можно перечислять бесконечно, но вам они как об стенку горохом.

  19. Рассудок и знание….
    Ваааа, об чём ПЭСНЯ….
    А что есть Украина в твоей терминологии, чудо-юдо?
    Ану, брякни чё-то….)))))

  20. Ну, скільки ж можна, ЗЕЛЕНСЬКИЙ- ПРЕЗЕДЕНТ УКРАЇНИ, і змеріться вже з цим, назад шляху не буде, панове

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>