15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Пенсіонерам перед виборами доплатять 2410 гривень

В березні-квітні 2019 року буде здійснено одноразову доплату до пенсії 2,410 тисяч гривень.

Про це під час наради за участі президента Петра Порошенка заявив міністр соціальної політики Андрій Рева, передає Економічна правда.

“В 2019 році пропонується їм (пенсіонерам – ЕП) здійснити доплату до пенсії 2,410 тисяч гривень. Чому саме йде мова про таку виплату? Мова йде про додатковий ресурс, який було отримано від закону про “євробляхи”, – сказав Рева.

“Вперше явище, яке завдавало шкоди всій країні було повернуто на користь певним категоріям громадян. Тобто кошти від розмитнення “євроблях” в повному обсязі було направлено на такі виплати. Це ініціатива президента”, – заявив міністр.

За його словами, 2,410 тисяч гривень – це фактично та сума, яку людям не заплатили у 2015-2016 роках, коли була зупинена індексація пенсії.

“Ця сума буде виплачена в березні-квітні 2019 року”, – додав представник уряду.

Нагадаємо, київським пенсіонерам зменшать кількість безкоштовних поїздок.

55 КОМЕНТАРІ

  1. Як не соромно? Таким чином хочіте щоб пенсіонери голосували за кого вам треба знаючи що пенсіонерам не вистачяє пенсії.Позор сому у вас немає.Схаменіться.

  2. Потрібно з повагою відноситись до пенсіонерів на протязі всього періоду,а не перед виборами,люди ніколи не повірить у їх благі наміри, досить принижувати людей гречкою та подачками,вже все це не спрацює,у пенсіонерів є гордість,тому не допоможуть разові подачки,люди розуміють,що нинішня влада любим способом хоче залишитись для подальшого використання людей в своїх інтересах,всі добре за п’ять років зрозуміли їх любов до свого народу.

  3. Колись була «юліна тисяча»,тепер буде «пороха двутисяча»!А чому саме 2410,а не 2500 скажімо????Є розрахунок,що така стала величина вийшла для всіх?)))Шановні пенсіонери-беріть,а голосуйте з розумом і думкою про майбутнє ваших дітей і онуків!!!

  4. У одних забкрут ,а другим доплатят.Если б наш народ не был продажным,а взял эти деньги вернули бы им.А подумали леньни проедят,а как потом будут жить их дети и внуки.

  5. Люди, не ведитесь, есле выплатят, то сами знаете кому, чиновникам, простой пенсионер получит 1или5 гривен,то мы уже проходили их повышения пенсии?

  6. Для чого брехати, люди вже розвірились в вас? Ганьба йдете на все, аби лишитись при владі, потім в скільки разів заберете. Ганьба???????

  7. Если это взамен индексации, приостановленной в 2014 Сеней-куля в лоб, то она должна быть у каждого своя. А здесь снова уравниловка, типа голосуй за Порошенко? Бред свой кобылы, предвыборный агонический популизм от Петра великого.

  8. пустт дают .нам на пользу .а они не обиднеют.это поздравление с прадником весны .пусть раскашкояться

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>