14.8 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Парубій заявив, що рішення Зеленського про розпуск Ради буде оскаржене у КСУ

Рішення Президента Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради буде оскаржено в Конституційному суді.

Про це заявив голова Верховної Ради Андрій Парубій в коментарях в соціальній мережі Facebook.

У своєму акаунті в соціальній мережі Парубій заявив, що Президент Зеленський почав свою діяльність з грубого порушення Конституції.

“Сумно і тривожно, що Гарант Конституції України розпочинає свою діяльність на посаді з грубого порушення Конституції. Поганий знак”, – написав Парубій.

В коментарях користувач соцмережі поставив питання про те, “чи буде оскаржено це порушення Конституції в Конституційному суді”, на що він відповів “так”.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада збереться, щоб розглянути зміни в законі про вибори.

97 КОМЕНТАРІ

  1. Палубий,ты дегегерат?на хер с корабля!ты уже Никто и звать тебя Никак!вы Суки не оправдали доверие украинского Народа! Идите геть!

  2. Та ти со …палубій піде до суду і скаже чесно як він порушував регламент кожен день та скривав той факт шо з 16го року нема коаліціі…. ТІЛЬКИ ЧЕСНО ТРЕБА ВСЕ РОЗКАЗАТИ !!!

  3. А как народ может,, оскаржете,, в конституционном суде, ваши противо констиционные законы, угнетающие украинцев, КАК?
    Умники!

  4. Він дуже впевнений,що в цьому випадку рішення КС буде позитивним на його користь,бо голова КС була призначена Порошенком в терміновому порядку ??? Боюся,він глибоко помиляється,бо тепер кожний сам за себе

  5. Це порошенківське гниле болото не розпускати потрібно , а навпаки зібрати в повному складі під куполом , облити бензином і підпалити що б не розмножувалося , а головне біля виходів вартувати що б жодна мразь не змогла втікти …
    4% рейтинг довіри до ВР, але вони не здаються. Гидота…

  6. Сумно було коли 5 років витирали чоботи об Конституцію і мовчали у тряпочку а це ба як завили ,як вовки на повний місяць, а, як вас гребе.

  7. Не стыда не совести нет у этой власти. Ненасытные твари. Это не Зеленский вас роспускает, это народ Украины хочет убрать вас и наладить жизнь в стране.

  8. Пошли по новому кругу, дурной пример мальдивского хряка заразителен, цепляютя зубами за уютные кресла, приносящие огромные доходы и вседозволенность, уверовали в свою неприкосновенность и незаменимость. Погоди, дебил, уйдешь и ты с треском.

  9. Вы пять лет нарушали всё., протягивая /сто раз переголосовывая/все то было нужно вамЕщё хватает совести говорить про нарушения. Уходите уже побыстрее, противно смотреть ваши рожи

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>