14.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Парубій скликає позачергове засідання Ради

Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив про рішення скликати позачергове засідання Верховної Ради у четвер, 11 липня, на 14:15.

Про це Парубій написав у своему твіттері. За його словами, із відповідною вимогою до нього звернулися 150 народних депутатів.

«У четвер парламент вийде на ухвалення Виборчого кодексу, а потім пропоную розглянути проекти законів: Про заручників; Щодо виконання військового обов’язку; Про військове капеланство; Про середню освіту; Про підтримку вугільної галузі; Про альтернативну енергетику», – зазначив Парубій.

Раніше Парубій розповів, що чинний парламент матиме шанс ухвалити останні закони 11 липня.

51 КОМЕНТАРІ

  1. Собери обязательно все стадо. Главный вопрос будет ,, Куда притулите свои жопы после 21 го числа,, . На сегодня это более важно, чем новые законы

  2. Знову будуть думати,що б ще зробити,що б в країні було не стабільно,а як же звільнення генпрокурора?

  3. Як завжди, через сраку. П’ять років прогулялися, а в кінці прокинулися, що пора на вихід. А тепер буде пронос на закони, як завжди недолугі, які мають бути відмінені, через кнопкодавство.

  4. Быстрее бы выборы,не могу смотреть на эту тупую,наглую рожу.За всю историю Украины не было такого бездарного,не принявшего ни одного закона на благо простого украинца.Антинародная,продажная ВР руководила страной.

  5. 150 недостатньо для скликання позачергового засідання,по – перше,а по – друге,чому так терміново,а по – третє,що небуло часу…??????Хвати приймати,хвати бути пупцем зради.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>