14.8 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Парубій сказав, коли України вступить до ЄС

Голови парламентів України, Литви та Польщі задекларували у резолюції Міжпарламентської асамблеї терміни вступу України до Європейського союзу.

Про це заявив голова Верховної ради Андрій Парубій на брифінгу, передає РБК-Україна.

За словами глави Верховної ради, Україна має великий шанс вступити до Європейського союзу у 2025-2027 році.

«Ключовий документ, який був нами півгодини тому підписаний – це наша спільна резолюція і наш план дій на наступний період. Для нас було дуже важливо, що серед того плану дій ми узгодили, що будемо дотримуватись стратегії «2025-2027». Це стратегія плану на шляху України до ЄС. Ми визначили, що в цей період це і є вікно можливостей для вступу України в Євросоюз… і спільно розробили стратегію, які кроки ми маємо зробити, щоб ми змогли вийти на кінцеве і кінцеве рішення», – заявив Парубій.

Так, голова Верховної ради підписав резолюцію за підсумками проведення X сесії Міжпарламентської асамблеї Україна-Литва-Польща.

«Ми спільно визначили, що цей період ми бачимо як період великих шансів для України на шляху до ЄС. Адже у 2025 році буде головувати Польща, а з 2025-го по 2027 рік буде головувати Литва», – додав Парубій.

Нагадаємо, що стало відомо, коли відбудеться з’їзд Радикальної партії.

51 КОМЕНТАРІ

  1. Если бы не было в стране таких как парубий, наша экономика процветала бы, и ни какие ЕС нам бы не нужны были.

  2. Дегенеративні фанати зеленої шмарклі не усвідомлюють що саме ця влада, Порошенка і парламент вів вас в Європу а нинішній препиздент зажене вас спочатку в дефолт а вже потім в московське ярмо

  3. Скільки такі падлюка як Парубій, Порошенко, Геращенко, Яценюк, і вже з ним, нам ЄС не світить і через сто років, а якби ми позбавитись цих п…рів, вже завтра там були.

  4. А ты тут причем?Законы у В.Р. принимались разве “по европейски”.Тебе не противно, когда по несколько раз ставил на голосование порошенковы законы? А сейчас плюешь на выбор народа.И что значит “Мы не сдадимся”Это вы поступаете по европейски?

  5. Никогда а ты логопед вонючий брехун фашистская морда иди на хер! Турция член НАТО её не берут в ЕС сколько лет? И это Турцию а нас вот прямо взяли сразу козе галицкий парубешка

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>