13.2 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

“Партію Шарія” фінансує родина екс-“регіонала” Коцуби, – журналіст

“Партію Шарія” блогера Анатолія Шарія фінансує родина харківського нардепа-мажоритарника, колишнього члена “Партії регіонів” Володимира Коцуби. 

Про це у своєму каналі в Telegram написав журналіст Володимир Бойко, – передає ІНФОРМАТОР.

За його словами, син народного депутата, члена групи “Відродження” та кандидата у парламентарі від “Опозиційного блоку” Володимира Коцуби, Олександр фінансує діяльність політичної сили блогера Анатолія Шарія.

В списку останньої під номерами 11 та 14 у народні обранці балотуються мати Олександра Коцуби Наталія Гордієнко (з якою Коцуба-старший розслучився для того аби уникнути арешту чи конфіскації майна, – йдеться в публікації) та дружина політика Тетяна Гузенко відповідно.

Олександр Коцуба, екс-глава НАК “Нафтогаз”, якого звинувачують у фінансуванні “Партії Шарія”

Окрім цього, Бойко зазначає, що для ствоення “Партії Шарія” було викуплено фіктивну зареєстровану політичну силу “Об’єднана Україна”, яка також зареєстрована на Харківщині – місці, де Володимир Коцуба і цьогоріч спробує стати депутатом.

Цікаво, що відповідно до результатів дослідження руху “Чесно”, більшість партійних внесків на фінансування партії Анатолія Шарія були здійснені саме з Харківської області.

Володимир Коцуба був нардепом VII скликання від “Партії регіонів”. Фігурант антикорупційного розслідування за фактом махінацій з природними ресурсами та владних зловживань. Голосував за диктаторські закони 16 січня 2014 року. Його старший син Сергій бакож був народним обранцем, а молодший – Олександр, якого і пов’язують з фінансуванням “Партії Шарія”, працював головою НАК “Нафтогаз”.

Раніше ІНФОРМАТОР писав, лісівники спростували пропагандистське відео Шарія щодо незаконних вирубок лісів у Карпатах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>