11 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Партія Шарія обігнала «Свободу»

Партія блогера Анатолія Шарія обігнала ВО «Свобода» у партійному рейтингу.

Про це свідчать результати опитування Інституту соціологічних досліджень «Основа».

Згідно з результатами дослідження, за нещодавно створену партію Шарія на позачергових парламентських виборах готові голосувати 1,6% громадян, які визначилися з вибором. Натомість, за «ветерана української політики» – ВО «Свобода» – свої голоси готові віддати лише 1,4% виборців.

Опитування показало, що до Верховної Ради 9-го скликання проходять п’ять партій – «Слуга народу» (41,8%), «Опозиційна платформа – За життя» (13,2%), «Європейська солідарність» (8,3%), «Голос» (6,4%) і Радикальна партія Олега Ляшка (5,3%).

Далі йде «Батьківщини», рейтинг якої впав нижче прохідного бар’єра – до 4,8%.

Шанси на проходження до парламенту, враховуючи похибку дослідження, зберігають також «Опозиційний блок» – 3,9%, «Українська стратегія Гройсмана» – 3,7% та «Сила і честь» – 3,5%.

Інші партії набирають менше 3% голосів. Не визначилися, за кого голосувати 16,5% виборців.

Опитування проводилося з 12 по 15 липня. В опитуванні взяли участь 5 000 респондентів. Похибка дослідження не перевищує 2,2%.

Нагадаємо, політолог Володимир Цибулько вважає, що виборці сіл і містечок можуть внести інтригу у результати голосування на виборах, які пройдуть 21 липня.

22 КОМЕНТАРІ

  1. Можу зрозуміти тих хто голосує за опоблок, пороха, зелень інші партії ,но ті хто за шаріка,це маразм .Порох їх назвав “виблядки”точніше і не назвеш.

  2. Виктория Соломатина а ти чула виступи шаріка це загалний словесний поннос це не економіст не політик це просто піз….л, чого варта його висловлювання про Україну і українців. То ,що він грузить політиків мені байдуже, но обсерати державу потім обиратись в зраду, це бля …во.

  3. Хто такий – Шарій ???
    Клоун дурачок з інтернету. Який живе вертуальним а реальним життям. І де гарантія,що втіхаря він від Пороха, Медведчука не косить касу.
    Йоб вашу мать. Люди включайте трохи розум,за кого голосувати !!!

  4. Людмила Погребная Пичик ? ви така остроумна?? партія Шарія бере участь у виборах… Партія Шарія, партія! Шарію заборонили, так, а партія бере участь! Будь-ласка?????

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>